Gold Note upgrade afstandsbediening aluminium

Gold Note upgrade afstandsbediening aluminium
9 maart 2021 Mark van Braam
In Geen categorie

Het is me zo af en toe wat teveel; alle informatie die over ons heen geworpen wordt. Politieke ‘ja-nee’ debatten; Corona wijsheden en onwijsheden. Ik wenste mezelf toe dat ik bij machte was op een knopje te drukken om het uit te kunnen zetten. Of in elk geval zachter.
En tijdens zo’n gedachte ontving ik de eerste upgrade Gold Note’s afstandsbediening. Heerlijk lobbig zwaar, maar vakkundig cnc gefreesd, uitzonderlijk prettig in den hand liggend. Bijna elk Gold Note apparaat is met dit kleinnood te bedienen. Uiteraard probeerde ik uit of m’n schoonmoeder ermee op ‘off’ gezet kon worden, maar Gold Note kan niet alles. Wellicht dat ik de mensen van Gold Note ga vragen om bij haar een benodigde chip in te bouwen. Het is de moeite waard van het proberen. Toch?

Oh ja, de financiële aderlating bedraagt € 200,–. Een mail naar ons contact@audio21.eu adres met uw naam/adres voldoet om het machtige ‘objet d’art’ toegezonden te krijgen.

Copyright © 2021 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam. En wellicht denkt u nog eens na over de uitspraak van de Engelse romanschrijver Aldous Huxley. Òf was het toch zo dat Nietzsche eerder was  met die woorden naar z’n kameraad Wagner… Hoe dan ook:
“Na de stilte komt muziek het dichtst bij het zeggen van het onzegbare”.