Geneugten des levens: chocolade

Geneugten des levens: chocolade
21 februari 2018 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, jaja, ik weet het, het heeft geen overlap met audio en hifi. Maarrr… wellicht ook weer wel. Volgens mijn lief ben ik af en toe net een vrouw; nou ja het zal wel, kan me niets schelen. Gisteravond ontstond er een memorie aan de tijd dat we in Nederland in staat waren om een tablet van bovenstaande Chocolade te bemachtigen. En zeg nou zelf; is het zo slecht om in dit leven ook zo nu en dan toe te geven aan zulks een verleiding. Tot voor kort behoorde het tot de ‘standaard-plezierigheden’ in Huize AUDIO21, om één keer per week hieraan toe te mogen geven. Gelukkig maar dat het luisteren naar muziek, in principe geen toevoeging aan ongewenste kilo’s creëert. Maar dat terzijde.

Maar om de één of andere reden werden de tablets enkele jaren geleden (nadien door mij uitgeroepen tot ‘zwarte-dag-der-chocolade’) van de schappen gehaald, klagen bij de plaatselijke supermarkt-uitbater mocht niet baten. Maar gisteravond kreeg ik zo’n onbedaarlijke roeping naar dit chocolade kleinnood, dat ik urenlang op het wereldwijdeweb aan het speuren ben gegaan. Verschillende emails heb ik geschreven met het verzoek tot toezending; uiteraard tegen betaling.
We gaan het zien; we gaan het beleven of onderstaande eerdaags onbedaarlijk gaat genieten van dit chocolade-tablet-topstuk. Jaja, ik hou u op de hoogte.