Ford Transit mk2 heeft kenteken

Ford Transit mk2 heeft kenteken
6 maart 2018 Mark van Braam
Mark van Braam
In Geen categorie

Hoewel ik m’n hoofd nog breek over het juiste ‘sound-system’ aan boord en er alhier de laatste woorden nog niet over gezegd zijn en gezwegen zijn… is Wolfgang ondertussen voorzien van een geldig Nederlands kenteken. Leve de RDW die me vanwege een administratiefout enkele weken onnodig liet wachten.
En aangezien ik dagelijks mail krijg van belangstellenden, kon ik het niet laten om u vast te laten zien dat de vorderingen gestaag doorgaan. Inmiddels is de ‘kattebak’ zoals m’n vader het ooit noemde, voorzien van een fris vloertje. Zodat uw toekomstige versterkers, luidsprekers, draaitafels, cd spelers, stroomproducten en audiomeubels heelhuids en zonder beschadigingen gaan aankomen. Maar met name de zijbeplating behoeft nog aandacht. Het is me wat.