Een zwaai naar het nieuwe jaar 2023

Een zwaai naar het nieuwe jaar 2023
1 januari 2023 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, het nieuwe jaar is slechts enkele uren jong; mijn eerste wandeling op de prachtige Veluwse hei met m’n lief en Coco Anestasia Victoria DeCharmasse zitten erop. En het eerste kopje koffie in 2023; velen zullen nog volgen.
Natuurlijk had ik hierboven een prachtige foto kunnen plaatsen met een prachtig hifi machien. Op de vraag wat die foto van dat klassieke race zijspan hierboven dan doet is mijn antwoord: “mijn goede voornemen in het nieuwe jaar is iets te doen wat ik nog nooit gedaan heb”.
Dus vandaar dat er in de komende week, dit gele monster in de schuur komt te staan. Teneinde met een kameraad enkele malen per jaar een klassieke zijspanrace te gaan doen. Ik wens u allen niet toe om dan ook datzelfde te gaan doen. Maar wel zo nu en dan eens na te denken over de vraag, waar ik in elk geval voor dit jaar mijn antwoord heb nageleefd. En dat is geen terzijde.
Hoe dan ook; ons nieuwe hondje Coco Anestasia Victoria DeCharmasse geeft ons een berg plezier en ook namens haar, wens ik u een fantastisch jaar! Dat rijmt.

 

COPYRIGHT © 2023 AUDIO21, HEERDE, DOOR MARK VAN BRAAM
En wellicht denkt u nog eens na over de uitspraak van de Engelse romanschrijver Aldous Huxley. Òf was het toch zo dat Nietsche eerder was met die woorden naar zijn kameraad Wagner… hoe dan ook:
“NA DE STILTE KOMT MUZIEK HET DICHTST BIJ HET ZEGGEN VAN HET ONZEGBARE”.