ACOUSTIC SOLID

het draaiende bewijs van kwaliteit

Vinyl leeft en lijkt te floreren als zelden tevoren en naar onze mening nog steeds de hoogst haalbare bron. Acoustic Solid is een producent van exclusieve draaitafels. Vakmanschap gecombineerd met innovatie en precisie zijn de basis voor de platenspelers van Acoustic Solid. Alle draaitafels van Acoustic Solid hebben tegenwoordig een quarts gestuurde motor. 

Het is erg belangrijk bij de keuze van een draaitafel, om zich goed te realiseren welke tafel wat klankmatige eigenschappen betreft, het best combineert in uw set; met uw speakers, versterker en akoestiek. ‘Zomaar’ een tafel ‘op de looks’ aanschaffen, raden we ook ten zeerste af!
Bij draaitafel specialist AUDIO21 staan er altijd van verschillende merken, zo’n 15 draaitafels speelklaar, met verschillende armen en elementen! Vanaf 1.400,– euro tot 21.000,– euro.

  Acoustic Solid Classic Wood

Strak vormgegeven draaitafel, met een zwaar 40 mm dik aluminium plateau met een “zero tolerance” lager. Deze is gemonteerd aan een 40 mm dikke plint welke is afgemaakt met een fineer naar keuze. Het plateau is snaar aangedreven door een aparte synchroon motor die wordt voorzien van stroom door een microprocessor aangestuurde voeding. De Acoustic Solid Classic Wood zorgt er voor dat elk instrument kan worden teruggevonden wanneer u uw favoriete muziek afspeelt en zorgt er voor dat alle complexiteit en dynamiek met gemak wordt weergegeven. Het opbouwen van de tafel, montage van de arm en perfect afregelen van het element, zien wij als een vanzelfsprekende service. Verkrijgbaar in kersen en walnoot.

Prijs € 1.990,– (loopwerk compleet inclusief toonarm WTB370 en element Ortofon Quintet Red)

Acoustic Solid Classic Wood Black

Let op! Deze draaitafel is vernieuwd en wordt nu standaard geleverd met een betere arm en element. Deze combinatie klinkt dan fantastisch. Deze tafel is desgewenst later het upgraden waard, bijvoorbeeld een arm van Jelco en/of een mooier element. Het opbouwen van de tafel, montage van de arm en perfect afregelen van het element, zien wij als een vanzelfsprekende service.

Prijs € 2.239,– (loopwerk compleet inclusief toonarm en element)

 

Acoustic Solid Solid Wood Round Black

Deze bijzondere draaitafel is ook leverbaar in hoogglans pianolak zwart en groen. Deze tafel is onlangs verbeterd en heeft een vaste plaats verworven in ons uitgebreide assortiment draaitafels. Wij hebben deze tafel uitgerust met een Acoustic Solid eigen toonarm, de WTB313 arm in 12 inch lengte en met uiteraard een aangepaste toonarm basis. (Bij een 12 inch arm, dient er een optionele langere toonarm basis gemonteerd te worden). Het opbouwen van de tafel, montage van de arm en perfect afregelen van het element, zien wij als een vanzelfsprekende service.

Prijs: op aanvraag.

Acoustic Solid Solid 111 Metall

Mogelijk is ook om deze prachtige tafel aan u te leveren met een optionele arm, een Jelco of een Acoustic Solid arm. Het opbouwen van de tafel, montage van de arm en perfect afregelen van het element, zien wij als een vanzelfsprekende service..

Prijs € 2.199,– (loopwerk compleet inclusief toonarm en element)

 Acoustic Solid Solid Machine Small R

Een schitterende draaitafel, die maakt dat u niet meer kunt stoppen met platen draaien. Deze machine zet met gemak een strak en stabiel holografisch beeld neer. Mogelijk is ook om deze prachtige tafel uit te voeren met een arm van Jelco, Hadcock, Acoustic Solid of Holborne.
Let op: wij zijn dealer van verschillende draaitafelelementen en draaitafelarmen. Het opbouwen van de tafel, montage van de arm en perfect afregelen van het element, zien wij als een vanzelfsprekende service.

Prijs € 3.149,– (loopwerk compleet inclusief toonarm en element)

Acoustic Solid Solid Machine

Een van mijn favoriete massa loopwerken van dit edele merk. Een plateau van 60 mm, waarbij we de dubbele aandrijf pully adviseren voor een nog beter eindresultaat. Uiteraard denken we graag met u mee omtrent arm en element. In principe is het mogelijk om elke arm ter wereld te monteren. Het is mogelijk om zelfs 3 armen te monteren. Het opbouwen van de tafel, montage van de arm en perfect afregelen van het element, zien wij als een vanzelfsprekende service.

Prijs: op aanvraag.

Acoustic Solid Solid Edition

Onze voorkeur is om deze prachtige draaitafel aan te kleden met een toonarm van Jelco, Acoustic Solid of Holborne. Aan de hand van die keus, volgt dan ons advies betreffende een element. Het opbouwen van de tafel, montage van de arm en perfect afregelen van het element, zien wij als een vanzelfsprekende service.

Prijs: op aanvraag.