DRAAITAFELS

want het is de toon, die de muziek maakt

Draaitafels, platenspelers, loopwerken, pick-ups…, (what’s in a name) zijn volop verkrijgbaar bij AUDIO21! Vele muziekliefhebbers weten dat ze nooit zijn verdwenen; ondanks de cd en de andere digitale bron: streamen. Wij hebben fantastische cd spelers in onze collectie, echter ligt onze voorkeur bij muziekweergave via een draaitafel.
Wij bemerken dat er een groeiende groep jonge mensen is, die het vinyl weer omarmen. Daarnaast de ras-audiofiel en audio-connaisseurs die nooit afstand hebben genomen van vinyl. Daarnaast de ‘her-instappers’, die (her)ontdekt hebben, hoe leuk het is om thuis te komen met een ‘gescoorde’ elpee; soms voor enkele euro’s of soms voor honderden euro’s; lichtgewicht of tot meer dan 200 gram per plaat. Oude muziek, maar ook gloednieuwe muziek. Een hele dag platen draaien veroorzaakt nooit luistermoeheid.

Klinkt een plaat dan anders dan een cd of streaming? Ik kan u volmondig ‘ja’ toezeggen en nodig u bij deze uit om te komen luisteren. Een plaat; mits er voldaan wordt aan een uitstekende draaitafel/draaitafelarm/element/phonoversterker, klinkt natuurlijker, dynamischer en ruimtelijker. Geluid via een cd of streaming blijft toch in mindere en meerdere mate, de ‘digitale glans’ houden, die er bij vinyl niet is.

Wij regelen en stellen zelf alle draaitafels af. Tevens is het mogelijk dat we bij u thuis komen om in uw eigen omgeving uw draaitafel perfect af te regelen en/of een ander/nieuw element te installeren. Wij vragen hiervoor een redelijk uur- en reiskostenvergoeding.

Bij draaitafel-specialist AUDIO21 staan er altijd van verschillende merken, zo’n 16 draaitafels speelklaar, met verschillende armen en elementen! Vanaf 1.500,– euro tot 41.000,– euro.

GOLD NOTE
TRANSROTOR
Kuzma
Kuzma Stabi Ref2 bij AUDIO21
Jadis
Acoustic Solid
VPI Industries