Draaitafel wijsheden deel 7: Queen matten

Draaitafel wijsheden deel 7: Queen matten
31 juli 2017 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, werkelijk elke dag word ik in m’n mailbox gespamd met allerlei zin en onzin en ik blijf maar wegklikken. Ik ben nog steeds op zoek naar een bruikbare App die deze taak van me over kan nemen. Volgens mij zou de hoeveelheid Viagra die in deze wereld geproduceerd wordt, kunnen leiden tot een vertienvoudiging van de wereldbevolking. Het zou bij wet verboden moeten worden. Maar dat terzijde.
Hoe dan ook; onlangs passeerde een onderwerp met in het onderwerp het woord ‘Queen’. En zoals u weet was ik vooral als tiener erg onder de indruk van de muzikale fratsen van Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. En hoewel ik niet meer elke dag een plaat opzet van deze voormalige wereldband, behoud ik een warm gevoel bij het zien van dit woord: Queen.

De mail kwam om me op de hoogte te brengen van een webshop (www.queenonlinestore.com), geheel gericht op Queen. Het is niet te geloven, er wordt zelfs een Queen Monopoly spel op aangeboden! En uiteraard boeiden me de spullen die vinyl gericht zijn en wellicht dat dit de reden kan zijn dat u me vergeeft voor een aankoop. De ondermatten in Queen prints van vroegere elpees bleken op mij zo’n onweerstaanbare aantrekkingskracht te hebben, dat ik me niet meer kon beheersen en een aantal keren op: ‘koop nu’ klikte. Dus gisteren bij binnenkomst heb ik een aantal draaitafels versierd met deze matten.

Jaja, ik weet het; het is te kinderachtig voor zorgvuldig gekozen bewoordingen; maar ik geniet er elke dag van, lekker puh :).