Degritter platenwassers bij AUDIO21

Degritter platenwassers bij AUDIO21
17 juni 2021 Mark van Braam
Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, langzamerhand lukt het ons om voldoende Degritter platenwassers op voorraad te hebben. Gisteren een zending; grijze en zwarte exemplaren.

KLIK HIER voor meer info

‘Gewoon’ een heerlijk apparaat. Nadat u ‘the fucking manual’ gelezen hebt, pakt u het machien uit, vult u het reservoir met schoon water; bij voorkeur gedestilleerd. Kabel inpluggen, knopje op ‘on’ en rechtsvoor even bladeren door het menu. Kies wat instellingen; stop een elpee in de gleuf aan de bovenzijde en zeg ‘start’ door het knopje in te drukken.
Vervolgens loopt u naar de wijnkast, u grijpt de lekkerste Bourgogne en schenkt een glas in. Vervolgens telt u uw zegeningen. 

Na een tijdje; afhankelijk van de gekozen instellingen, pakt u de elpee op, legt het op uw favoriete hifibron, de platenspeler. U laat de toonarm zakken en nadat de naald door de groef beroert wordt, komt er een groteske glimlach tevoorschijn. Want warempel; schoner dan schoon; ontdaan van het gros van patsen en tikken en de muziek klinkt als nooit tevoren.

En ja, een deel van hifiminnend Nederland, zal voor de investering van € 2.650,– liever gaan shoppen om de elpee collectie uit te breiden. Om vervolgens vroeg of laat spijt te krijgen, want schoner-dan-schoon is toch iets wat in het achterhoofd is blijven hangen. U doet er toch niemand kwaad mee; elke andere upgrade voor deze investering zal niet brengen wat de Degritter u brengt: tijd om een tweede glas met schone handen in te kunnen schenken.

Bestellen kan telefonisch of via e-mail. Versturen is ook mogelijk, ophalen heeft de voorkeur.

Copyright © 2021 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam