Degritter platenwassers bij AUDIO21

Degritter platenwassers bij AUDIO21
5 augustus 2021 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, langzamerhand lukt het ons om voldoende Degritter platenwassers op voorraad te hebben. Gisteren een zending; grijze en zwarte exemplaren.

KLIK HIER voor meer info

‘Gewoon’ een heerlijk apparaat. Nadat u ’the fucking manual’ gelezen hebt, pakt u het machien uit, vult u het reservoir met schoon water; bij voorkeur gedestilleerd. Kabel inpluggen, knopje op ‘on’ en rechtsvoor even bladeren door het menu. Kies wat instellingen; stop een elpee in de gleuf aan de bovenzijde en zeg ‘start’ door het knopje in te drukken.
Vervolgens loopt u naar de wijnkast, u grijpt de lekkerste Bourgogne en schenkt een glas in. Vervolgens telt u uw zegeningen. 

Na een tijdje; afhankelijk van de gekozen instellingen, pakt u de elpee op, legt het op uw favoriete hifibron, de platenspeler. U laat de toonarm zakken en nadat de naald door de groef beroert wordt, komt er een groteske glimlach tevoorschijn. Want warempel; schoner dan schoon; ontdaan van het gros van patsen en tikken en de muziek klinkt als nooit tevoren.

En ja, een deel van hifiminnend Nederland, zal voor de investering van € 2.890,– liever gaan shoppen om de elpee collectie uit te breiden. Om vervolgens vroeg of laat spijt te krijgen, want schoner-dan-schoon is toch iets wat in het achterhoofd is blijven hangen. U doet er toch niemand kwaad mee; elke andere upgrade voor deze investering zal niet brengen wat de Degritter u brengt: tijd om een tweede glas met schone handen in te kunnen schenken.

Bestellen kan telefonisch of via e-mail. Versturen is ook mogelijk, ophalen heeft de voorkeur.

Copyright © 2021 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam