Davone Meander

Davone Meander
14 juli 2021 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, Davone luidsprekers zit niet stil. Recentelijk werd na jarenlange ontwikkeling, de ‘Meander’ gelanceerd. Iets opmerkelijks, want: u heeft er maar eentje nodig!
“Wat is de Davone ‘Meander’ dan?”, hoor ik u al vragen. Wel; het is een ‘All-in-One actieve WiFi luidspreker’ welke u rechtstreeks aanstuurt middels uw WiFi signaal. Via Bluetooth is aansturing ook mogelijk. Radio, Spotify, etc. etc.
Neen, de ‘Meander’ is niet het door ons zo gewaardeerde tweekanaals sterio systeem; de ‘Meander’ is een all-in muzieksysteem, ik zou me kunnen voorstellen voor uw werkkamer, kantoor, 2e huis, caravan, studeerkamer, keuken of ergens in uw woon- en leefomgeving, waarbij u een super prettig geluid wenst; een makkelijke bediening en een ultra coole look. Want mooi is ze, onze ‘Meander’.
Op een foto is het moeilijk te zien, maar de hoogte bedraagt een serieuze ‘net geen 80 centimeter’ met een serieus gewicht van 17 kilogram. De luidsprekerunits zijn dezelfde als uit 2 stuks Davone ‘Twist’ en het ingebouwde versterker vermogen bedraagt 200 Watt. Voorwaar niet kinderachtig.

Binnen enkele dagen kunt u de Meander komen bewonderen. De prijs bedraagt € 3.250,–

Copyright © 2021 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam