Corona nieuwste zelftest

Corona nieuwste zelftest
16 augustus 2020 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, omdat ik met U, maar ook met mezelf meeleef, is het mij een genoegen om u op de hoogte te brengen van het volgende. Er is nu een nieuwe Corona test, die U zelf thuis kunt uitvoeren!
Het is een twee stappen methodiek en zou best betrouwbaar kunnen zijn, mits u de onderstaande punten correct hanteert:

  1. Open een fles wijn en beoordeel of U de wijn kunt ruiken. Als dat zo is: SUPER! Want één van de symptomen van Corona is het verlies van geur.
  2. Vervolgens neemt U een slok en beoordeel dan of U de wijn kunt proeven. Als dat zo is: opnieuw SUPER! Want één van de symptomen van Corona is het verlies van smaak.

Deze test viel mee toch? Ik was gisteravond dusdanig enthousiast dat ik ter plekke besloot om mezelf 12 keer te testen. Gewoon voor de zekerheid. En het deed me deugd dat ik alle 12 keren negatief was. Hoera. Wel had ik vanochtend een lichte hoofdpijn. En dat is ook een symptoom van Corona. Dus daarom denk ik dat het maar beter is om mezelf vanavond opnieuw te testen. Immers; je weet maar nooit.

Maar bovenal geldt: hou 1,5 meter afstand!

 

Copyright © 2020 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam