Nieuws: BEL CANTO bij AUDIO21

Nieuws: BEL CANTO bij AUDIO21
5 september 2019 Mark van Braam
Mark van Braam
In Geen categorie
BEL CANTO hifi bij AUDIO21

Waarde lezer, het Amerikaanse BEL CANTO hifi stond al langere tijd op mijn wensenlijstje en aangezien de weldadige ruimte van onze AUDIO21 mk2 winkel het nu toelaat, werd onlangs de knoop doorgehakt. Vanochtend ontving ik de BEL CANTO e.One C5i geïntegreerde versterker (met ingebouwde DAC èn phonoversterker) en BEL CANTO e.One Streamer. Erg fraai vormgegeven componenten in het midi-formaat. Stapelbaar, betaalbaar, betrouwbaar en een hoog aaibaarheidsgehalte. Ze staan nu voor het eerst aan de luidsprekers van Davone audio gekoppeld en precies wat ik voorspelde; een uitstekende match.
Het overzichtelijke pakket bestaat uit een geïntegreerde versterker, een streamer met ingebouwde DAC, een CD loopwerk, een DAC met voorversterker, een stereo eindversterker, een phonoversterker en een set mono eindversterkers.

Voor velen zal een set van BEL CANTO een hifiset betekenen waar zeer vele jaren, heel erg van genoten kan gaan worden. Maar het zal me niet verbazen dat door de fraaie compacte vormgeving en het lage energieverbruik, een set niet zal misstaan als tweede set in uw studeerkamer, kantoor, slaapkamer van uzelf of minnares, vakantiehuis of privé jet.
En ik zal eens zien of ik mijn schoonmoeder blij kan maken. Ze woont nog telkens gedwongen op de geblindeerde zolderkamer. Omdat ze geen daglicht kan verdragen. En ik haar aanwezigheid logischerwijze niet de gehele dag kan gedogen. Maar blij wordt ze vast met een combinatie van de C5i versterker, Stream en een set luidsprekers van Davone. En dan kan ze ook nog haar Gold Note platenspeler rechtstreeks aansluiten. Het najaar zal ook voor haar muzikaal zijn, neemt u dat dan maar vast van haar aan 🙂

BEL CANTO e.One C5i € 2.295,–

.

.

BEL CANTO e.One stream € 1.850,–

.

.

Copyright © 2019 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam