AUDIO update januari 2022

AUDIO update januari 2022
7 januari 2022 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, het is alweer enige tijd geleden dat ik u toegeroepen heb. En vreest niet; ik ben u echt niet vergeten, nee nee, ik kijk wel uit. Maar de reden van deze schrijfpauze is dat mijn lief en ik in een verhuisperiode zitten.
En zucht; u kent het vast; schuren opruimen, zolders uitpluizen, de te vele spullen uitzoeken en wegdoen, verplaatsen, inpakken, heen en weer rijden met de bus; het is me allemaal wat.

Onderwijl gaan de demo’s gewoon door, evenals de vele e-mails, de WhatsApps- en telefoongesprekken; en uiteraard de diverse thuisleveringen. En om het allemaal gelijktijdig nòg drukker te maken, hebben we ook alhier in onze audiowinkel het een en ander omgegooid; een kast verplaatst, luidsprekers en versterkers op een andere plek zetten, wat inrichtingsaanpassingen. Nee, deze Coronatijd is drukker dan dat bedoeld was. Het is bepaald geen beklag hoor, maar ik vond het tijd worden u hierover te informeren.

Even een terzijde; één van de leukste uitspraken van een bezoeker van vorige week: “Ik mag al blij zijn dat ik thuis de koptelefoon luider mag zetten”, mag ik u toch ook niet onthouden.

Om u vast in de hifi- en audiostemming te brengen; hierbij een paar snapshots van enkele minuten geleden. En dan nu: een plaatje opzetten en de ochtendshot verse koffie. Een fijne dag gewenst en een briljant 2022!

Copyright © 2022 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam. En wellicht denkt u nog eens na over de uitspraak van de Engelse romanschrijver Aldous Huxley. Òf was het toch zo dat Nietzsche eerder was  met die woorden naar z’n kameraad Wagner… Hoe dan ook:
“Na de stilte komt muziek het dichtst bij het zeggen van het onzegbare”.