AUDIO21 – tuinperikelen #1

AUDIO21 – tuinperikelen #1
9 juni 2021 Mark van Braam
In Geen categorie

Momenteel zijn het de mooiste junidagen van het jaar. En of u nu aan het werk bent of druk in de weer met de upgrade van uw audioset; mijn zegen heeft u. Sowieso. Hieraan toevoegend zou ik zo zeggen; geniet van beide met volle teugen. Immers; waarom ook niet. Mijn tederbeminde wederhelft vroeg me een praktische oplossing te bedenken om het raampje van de tuinkas open te kunnen zetten; zulks was nodig. Dus ik suggereerde in een achteloze opwelling om de roestige aardappelstamper van m’n favoriete schoonmoeder in te zetten. En dat deed ze, warempel! Het moet niet gekker worden.

Waarde lezers, ik wil u echt niet gaan beledigen door ook maar te suggereren dat onze tuinperikelen interessanter zijn dan uw audioset. Maar ik wilde u toch niet onthouden van het blije feit, dat m’n schoonmoeder veel minder piepers is gaan eten.

Copyright © 2021 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam.