AUDIO21 nieuws: Gryphon & MastersounD

AUDIO21 nieuws: Gryphon & MastersounD
11 maart 2019 Mark van Braam
Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, gisteren reisden m’n tederbeminde wederhelft en ondergetekende af naar een audioshow in Alkmaar. Waar de ijverige mensen van Hifinesse, Nordost en MastersounD hun presentaties tot in de puntjes hadden voorbereid. AUDIO21 was al dealer van MastersounD en Nordost en is per heden dealer geworden van Gryphon. Jaja, het is me wat.
Hoewel u zich dat inmiddels vast realiseert, is een audioshow eigenlijk een happening waar u kennis kunt maken met merken, producten, mensen. Die net als u muziekliefhebber zijn en er de voorkeur aangeven om de muziek op een kwalitatieve manier in hun woonomgeving wensen te beluisteren. De muzikale prestaties zijn veelal redelijk tot matig en ik hoef u toch niet meer uit te leggen over het hoe en waarom? 
Maar gelukkig zijn er winkels zoals AUDIO21 waar u de producten in alle rust kunt bekijken en waar de tijd, ruimte en aandacht is om de apparatuur te laten stralen!

De line-up van Gryphon, van links naar rechts: De Gryphon Diablo 300, de Gryphon Scorpio S cd sper, de Gryphon Sonett phonoversterker en de Gryphon Diablo 120. Al deze apparaten zijn bij AUDIO21 te beluisteren. Zeer binnenkort wordt de aanvulling gecomplementeerd met de Gryphon Legato SA phonoversterker en de Gryphon Mojo S.

Onderstaand de Gryphon Diablo 300 welke nu z’n eerste uren aan het spelen is. Inspeeltijd dus. Wat ik vast kan verklappen is dat het waarlijk indrukwekkend is. Super vloeiend, een wijds muzikaal uitzicht genereert en de Diablo 300 doet z’n werk met gemak, alsof het een Tesla automobiel is.

 

 

Antonio van MastersounD was naar Nederland gekomen om flink uit te pakken met de mooiste set monoblokken van dit prachtige Italiaanse buizenversterkermerk, de PF100 litz. Aangespoord door de MastersounD voorversterker Spettro. Wat er speciaal en bijzonder aan is, leest u hier: KLIKKLIK. En het leuke is, dat deze set thans auditie doet bij AUDIO21 en op afspraak te beluisteren is. Jaja, het is me wat!

 


Copyright © 2019 AUDIO21, door Mark van Braam
Niets uit deze onderstaande informatie mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, website of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of door fotokopieën, opname, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AUDIO21.