AUDIO21; man in het zadel?

AUDIO21; man in het zadel?
13 augustus 2019 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, ik kwam bij de boekhandel een boek tegen en eerlijk is eerlijk; het eerste wat me opviel was de foto van de motorfiets; een zelfde machtig mooi machien die door ondergetekende ook zo af en toe de sporen wordt gegeven.

Het boek werd gekocht en ligt klaar om geheel ‘verorberd’ te worden; wanneer er tijd en rust is. Gisteravond het eerste hoofdstuk gelezen en ik kon na de eerste alinea niet meer stoppen. Omdat velen van u avontuurlijk zijn met hun audiohobby is het lezen van dit boek wellicht iets voor u?

Dit schreef de uitgever over dit boek:
Alles achterlaten en vertrekken – het rauwe avontuur tegemoet, vrij van regels, stress en relatieproblemen. Voor velen slechts een droom, maar journalist Paul van Hooff (1964) doet het. Zijn plan: met zijn trouwe metgezel ‘Guus’, een Moto Guzzi V7 uit 1975, wil hij van de noordelijkste plaats van Alaska toeren naar de zuidelijkste punt van Argentinië. Onderweg slaapt hij in zijn tentje langs de weg of in spotgoedkope pensionnetjes. Hij zoekt naar goud, heeft een liaison dangereuse met een guerrilla-strijdster en volgt het spoor van Che Guevara. Van Hooff lives his dream – in een verhaal dat leest als een road novel.
Maar gedurende zijn motorreis over de Amerikaanse continenten begint zijn verleden hem langzaam in te halen. Wat betekent vrijheid eigenlijk in deze tijd? Hoe vrij en ongebonden is hij werkelijk? Is zijn avontuur niet gewoon een vlucht? Op het einde van zijn reis wacht hem een verrassing die zijn leven voorgoed zal veranderen.

Copyright © 2019 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam