Audio show bezoek

Audio show bezoek
29 september 2017 Mark van Braam
Mark van Braam
In Geen categorie

Cher amis et amies,

U hoort het, ondergetekende is al aan het oefenen voor z’n Italiaans… Dat zit namelijk zo; komend weekend vindt de audio show X-fi plaats in Veldhoven. En mij werd gevraagd of ik bij de presentatie van de nieuwe elektronica- en speaker lijn acte de présence wilde geven en daar heb ik “ja” op geantwoord. Ondanks het verdrietige vooruitzicht dat ik u hier niet kan verwelkomen.

Dus praktisch gezien betekent dit dat AUDIO21 op zaterdag 30 september gesloten zal zijn
en u me tegen kunt komen in ruimte 53, 58 of 59. Uiteraard om platen te draaien op een Giglio, Mediterraneo of ander model uit de stal van Gold Note.
En vergeet niet; ook U bent welkom in Veldhoven. U weet wel… zo’n show met teveel mensen in een ruimte; soms ook erg veel te warm; waar sommigen het niet gek vinden om voor een luidspreker te gaan staan, terwijl anderen naar muziek luisteren… of waar sommigen het normaal vinden om dwars door de muziek heen, te gaan praten of te telefoneren. Maar fijn om te weten dat u niet bij die kleine minderheid behoort.
Maar ook een show waar u kennis kunt maken met bestaande en nieuwe producten en u openlijk de liefde kunt verklaren aan mooie audio items :).