Audio paparazzi

Audio paparazzi
27 september 2018 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, natuurlijk ontkwam ik er ook niet aan om afgelopen zaterdag af te reizen naar Veldhoven om te genieten van high-end audio. Mijn bedoeling was om incognito te zijn, maar dat lukte maar ten dele. Incognito luisterend naar verschillende audiosets, bleek de paparazzi niet ver verwijderd te zijn. De gehele dag werd ik achtervolgd door zo’n 21 reporters en fotografen die camera’s droegen waarop soms lenzen geschroefd waren van anderhalve meter! Vanuit m’n achterrug werd ik vereeuwigd. En thans weet heel audio minnend Nederland middels posters, affiches, websites en weet ik al  wat niet meer, dat ondergetekende er met aandacht aandachtig naar zat te luisteren…
Het is me wat 🙂

 

Copyright © 2018 AUDIO21, Wapenveld