AANBIEDINGEN & SPECIALTY’S en inruil

Om stil van te worden...

Tweedehands, demo, specialty’s, hifi apparatuur. 

Hieronder de actuele lijst met onze occasions en aanbiedingen van nieuwe- en demo apparatuur.  Nieuw (N), Demo (D) en Gebruikt / Occasion / Inruil (O).  Gebruikte apparatuur welke we aanbieden wordt gecontroleerd op te herleiden afkomst, bouwjaar, technische staat en wij kunnen op het merendeel garantie verlenen.
Wij bieden u de mogelijkheid om uw gebruikte apparatuur in te ruilen bij aankoop van een nieuw apparaat en soms op gebruikte apparatuur. We nemen elke vraag serieus in behandeling.
Voor informatie mail naar contact@audio21.eu of bel naar 06 260 48 506.

.

.

 

Audiomeubel te koop. Prijs € 200,–

Wij bieden aan de voor ons op maat gemaakte audiomeubels; de bovenste is lang en de onderste wat korter. Gemaakt van berkenmultiplex, waarbij ruimte is voor zowel cd’s als elpee’s. Klankmatig erg goed.

.

.

 

Gold Note Bellavista. Nu: € 1.800,–

Een Bellavista opgebouwd met een toonarm Gold Note B7 keramisch gelagerde titanium toonarm. De tafel is geheel nagezien en klaar voor jarenlang speelplezier. De prijs is inclusief toonarm, maar exclusief element. Nieuwe snaar en nieuwe lift. De weergave is zeer precies en een juweeltje in uw hifi set.

.

.

feickert blackbird for sale

Feickert blackbird aanbieding

Dr. Feickert Blackbird. NU: € 3.900,– (exclusief toonarm) (D)

Wij bieden aan een bijzondere plint draaitafel, de ‘Blackbird’ van Feickert. Het betreft de speciale uitvoering in zilvergrijs met een houten plint. Deze platenspeler is geschikt om elke lengte toonarm te monteren en bij de Blackbird kunt u desgewenst twee verschillende armen plaatsen, van 9 inch tot 12 inch. De weergave is correct, maar niet analytisch. Twee ingebouwde motoren met snaar aandrijving. Het materiaal van het draaiplateau is bekend als ‘Delrin’, wat nagenoeg dezelfde akoestische eigenschappen heeft als ons geliefde vinyl. Kleine inruil mogelijk.

Prijs inclusief nieuwe toonarm Jelco TK-850L 12 inch € 5.200,–

LEES EEN TEST: KLIK HIER

.

.

Gold Note Piccolo platenspeler compleet. Prijs € 1.050,–

Te koop een Gold Note Piccolo, inclusief nieuwe Jelco toonarm (250ST). Advies element: Gold Note Vasari Red MM.

.

.

Nottingham Ananologue Dais. Setprijs compleet € 7.500,–

Buitenkans! Vanwege een upgrade bieden we aan een 2,5 jaar jonge Nottingham Analogue Dais (€ 6.700,–), Nottingham Analogue ‘Ace Anna’ 10 inch toonarm (€ 2.700,–), met het prachtige Ikeda 9TS element (€ 2.299,–). Deze complete set heeft een nieuwprijs van € 11.699,– en verkeert in nieuwstaat.

.

.

Van den Hul The Condor. Prijs € 2.400,– (O)

Dit element heeft recentelijk een servicebeurt ondergaan door onze elementen restaurateur. Het element is in werkelijke nieuwstaat en voor de kenner is dit een unieke kans om het te bemachtigen. In Nederland geleverd.

.

.

Stofkap voor draaitafel. NU € 210,–

Kunststof beschermkap voor uw draaitafel. Afmetingen buitenmaat 49 x 37 x 26. De kap heeft aan beide zijkanten een opening waar uw handen in passen en aan de achterkant is er een sleuf, voldoende voor eventuele bedradingen.

.

.

Rosso Fiorentino Fiesole. Van € 6.040,– voor € 4.000,– (D)

Wij bieden aan ons demopaar van de Rosso Fiorentino Fiesole in de afwerking Black Deer. Let op: inclusief de originele Fiesole stands. Wat het eerst opvalt, is de enorm realistische, stevige voelbare bas. De uitgekiende kastvorm zal een van de belangrijkste oorzaken hiervoor zijn; de zijwanden zijn namelijk niet parallel, maar staan schuin tegenover elkaar.
In het midden is tussen de zijwanden een bracing aangebracht. De woofer is een 165 mm Peerless. De tweeter is de Morel DT30. Deze garandeert een extreem informatief hoog, dat toch nimmer scherp wordt. De uitstekend afgestemde intelligente filtering is hier ook debet aan. De componentkwaliteit is hoog. Voor de versterker een gemakkelijk impedantie gedrag en een heel mooi faseverloop.
De luidspreker is uitgevoerd met een ultrasonische generator. Het frequentiebereik loopt door tot 100 kHz, het gaat om een ‘hemispherical piezoelectric ceramic diaphragm ultrasonic generator’. Het effect is heel fascinerend: je hoort het niet direct (als je je oor bij de unit houdt, hoor je niets, maar je merkt het wel). Zittend in de luisterpositie is er een onwaarschijnlijke ruimtelijkheid; meer dan u zich kunt voorstellen.
De afmetingen van de speakers zijn 40 x 28 x 31 cm en ze wegen 12 kilo per stuk.

.

.

.

GamuT RS3i. NU € 14.000,– (O)

Liefhebbers van een top-monitor kunnen niet om deze geweldenaar heen. De speaker is onherroepelijk verbonden met de waanzinnig goed klinkende stands. Mede door een vernuftig ontkoppelingssysteem van deze stands, krijgt deze speaker een intense drive en ritme en precisie.
Maar zonder een moment te vergeten dat de muzikaliteit voorop staat en dat beleeft u vanaf de eerste seconde. Een set speakers die zichzelf totaal wegcijfert in de ruimte. Super verfijnd en wereldklasse. GamuT speakers klinken niet als een paar speakers in een luisterruimte, maar als muziek in een luisterruimte! Daarmee behoort GamuT intussen alweer een tijd tot de wereldtop.

Wanneer u een luisterruimte binnenloopt en de RS3i staat te spelen, dan bent u verbaasd dat de weergave door ‘slechts’ een monitor luidspreker geproduceerd wordt. Zo dynamisch, zo immens, zo groots, zo snel en desgewenst, zo luid. Wat je je ook realiseert, is dat naast de muziek, ook de omgeving aanwezig is, op een manier die spectaculair goed is. De kleur van dit paar is diep donkerbruin, richting zwart. Inruil mogelijk.

.

.

Opera Callas Monitor. Van € 3.750,– voor € 2.990,– (D)

De Callas monitor is recent vernieuwd naar de huidige inzichten van het Italiaanse Opera. Het geluid is extreem homogeen en compleet en deze set is uitgevoerd in mahonie. De laagweergave zal u doen verbazen. Deze monitor is ook makkelijk aan te sturen met eventueel een buizenversterker of hybride versterker.

Enkele cijfers: gewicht 15 kilo, frequentiebereik 40 – 25.000 Hz, 2-weg en Scanspeak units. Versterker vermogen vanaf 10 Watt, rendement 89 dB. Geen inruil mogelijk.

.

.

DIESIS Audio: Aura, Audio Specialty. Prijs: informeer. (O)

Vanwege een upgrade verkregen we dit circa 3 jaar oude paar DIESIS AUDIO, model Aura. Deze set Aura’s is zo ver mogelijk technisch aangepast naar de huidige Diesis Audio Aura. (nieuwprijs huidig model € 21.000,–). U kunt dit paar desgewenst vergelijken met ons winkeldemo paar. Kleine inruil mogelijk.

.

.

Synthesis 79DC buizen phonoversterker. Van € 2.090,– voor € 1.500,– (D)

Buizen phonotrap voor MM en MC. Voor MC is de impedantie (22/47/100/150/330/1 kOhm) (capaciteit 100pF) met een draaiknop instelbaar en de instelling is zichtbaar op het display. Voor MM is de capaciteit (47/100/150/200/270/370 pF) (impedantie 47 kOhm) met dezelfde draaiknop instelbaar en de instelling is zichtbaar op het display. Voor MM werkt de signaalversterking met ECC83 buisjes. Voor MC werkt de versterking met low noise fets en ECC83 buisjes. De RIAA nauwkeurigheid is 0,1 %. De gain voor MM is 40 dB en voor MC 60 dB en daarmee zijn alle elementen aan te sturen.

Wat prettig en erg bijzonder is; in praktijk blijkt ook de MC stand praktisch ruisvrij te zijn; iets wat voor een buizen phonoversterker niet vaak voorkomt. Niet een overdaad aan analytische info; alle info die op de plaat staat wordt wel weergegeven; maar zijn opvallendste karakter is vooral de betrokkenheid met de muziek. Geen inruil mogelijk.

.

.

Avid Pulsare mkII. NU € 3.500,– (O)

Een volledig gebalanceerd opgebouwde top-phonoversterker van Avid.  Na enkele platen merkt u pas goed hoe fantastisch de mensen van Avid hun werk hebben gedaan om een top product af te leveren. En wat dacht u van een mono knop? Aanwezig. Subsonic filter? Aanwezig. Twijfelt u nog? Luisteren wordt een belevenis! De Avid Pulsare is een zeer solide apparaat en volledig instelbaar middels draaiknoppen voor elk MM en MC element. Een ongebalanceerde- en gebalanceerde uitgang. Zeer natuurlijk, vloeiend en een opvallende drive in de muziek. Nieuwprijs € 6.000,– en een kleine inruil is bespreekbaar.

.

.

Audiomeubels te koop. Prijs: in overleg

Wij bieden aan de voor ons op maat gemaakte audiomeubels; de bovenste is lang en de onderste wat korter. Gemaakt van berkenmultiplex, waarbij ruimte is voor zowel cd’s als elpee’s. Klankmatig erg goed.

.

.

Sonore interlink black

Sonore AC Audio diverse kabel aanbiedingen (D)

Interlink set XLR / symetrisch gebalanceerde kabel uit de serie ‘reference’. Lengte 2.5 meter.
Aanbiedingsprijs € 1.500,–

Interlinks RCA uit de serie ‘black’. Lengte 1.25 meter.
Aanbiedingsprijs € 775,–

Interlinks RCA uit de serie ‘black’. Lengte circa 6.0 meter.
Prijs in overleg.

Speakercable uit de serie ‘black’. Lengte 3.00 meter.
Aanbiedingsprijs is € 1.500,–

.

.

N = Nieuw, garantie 2 jaar

D = Demo, garantie 1 jaar

O = Occasion in uitstekende staat, garantie 4 weken