AANBIEDINGEN & SPECIALTY’S

Om stil van te worden...

Tweedehands, demo, specialty’s, hifi apparatuur. 

Hieronder de actuele lijst met onze occasions en aanbiedingen van nieuwe- en demo apparatuur.  Nieuw (N), Demo (D) en Gebruikt / Occasion (O). Voor informatie mail naar contact@audio21.eu of bel naar 06 260 48 506

.

.

Franco Serblin Accordo Grey. NU € 5.890,– (O)

Een set in nieuwstaat verkerende France Serblin monitor speakers, inclusief stands. Voor de liefhebber is deze speaker, ontworpen door de ‘father’ van Sonus Faber een begrip. Het geluid is open en transparant en aansturing door een buizenversterker is zeker aan te raden.

LEES EEN TEST KLIK HIER

.

.

.

GamuT RS3i. NU € 14.000,– (D)

Een set GamuT RS3i top monitor luidspreker, welke wij nieuw geleverd hebben, maar ingeruild hebben vanwege een upgrade. Uitaard inclusief stands en de houten kist.

Liefhebbers van een top-monitor kunnen niet om deze geweldenaar heen. De speaker is onherroepelijk verbonden met de waanzinnig goed klinkende stands. Mede door een vernuftig ontkoppelingssysteem van deze stands, krijgt deze speaker een intense drive en ritme en precisie.
Maar zonder een moment te vergeten dat de muzikaliteit voorop staat en dat beleeft u vanaf de eerste seconde. Een set speakers die zichzelf totaal wegcijfert in de ruimte. Super verfijnd en wereldklasse. GamuT speakers klinken niet als een paar speakers in een luisterruimte, maar als muziek in een luisterruimte! Daarmee behoort GamuT intussen alweer een tijd tot de wereldtop.

Wanneer u een luisterruimte binnenloopt en de RS3i staat te spelen, dan bent u verbaasd dat de weergave door ‘slechts’ een monitor luidspreker geproduceerd wordt. Zo dynamisch, zo immens, zo groots, zo snel en desgewenst, zo luid. Wat je je ook realiseert, is dat naast de muziek, ook de omgeving aanwezig is, op een manier die spectaculair goed is.

.

.

Blumenhofer Gioia. NU: € 21.000,– (per set, incl. b.t.w.) (D)

Specialty!!!
Bijzondere luidsprekers, die in ruimtes vanaf 25m2 al tot hun recht gaan komen, maar grote ruimtes ook vullen met muzikaliteit. Een heel open geluid, waarbij stilzitten bij het luisteren naar uw lievelingsmuziek gaat niet meer lukken.
 Een muziek-sculptuur in uw luisterruimte, waarom niet.
Een van de praktische voordelen is dat u niet direct multi-kostende elektronica nodig heeft om de kwaliteiten en het natuurlijke gemak te ervaren; door het hoge rendement, voldoet een kleine buizenversterker ook al. Een grote trouwens ook.

Met de relatief eenvoudige buizenversterker aan deze speaker geknoopt, vroeg ik me werkelijk af hoe ‘gek’ dat nou eigenlijk is. Eigenlijk niet dus. Met de aankoop van deze speakers ben je klaar; daarna is een eventueel gewenste upgrade alleen nog met de electronica uit te voeren, maar tot die tijd is de som der delen altijd fantastisch.

Iets bijzonders over deze speakers; de ruimte waarin ze staan, is door de hoornvorm, veel minder van invloed dan conventionele speaker systemen. Je hebt dus veel minder de reflecties van de zijmuren/plafond/vloer nodig om tot een mooi driedimensionaal, homogene weergave te komen Daardoor blijft de ‘stage’ ook overeind als de speakers tegen de achtermuur gezet worden.

Klassieke muziek in een groots 3-d formaat, keiharde rockmuziek, electro, jazz, pop; alles is mogelijk; deze speaker is een muzikale ‘alleseter’.

.

.

Feickert blackbird aanbieding

Feickert blackbird occassion

Dr. Feickert Blackbird. NU: € 3.900,– (exclusief toonarm) (D)
dr. Feickert Blackbird. NU: € 5.200,– (inclusief toonarm) (D)

Wij bieden aan onze demo plint draaitafel, de ‘Blackbird’ van Feickert. Het betreft de speciale uitvoering in zilvergrijs met een houten plint. Deze platenspeler is geschikt om elke lengte toonarm te monteren en bij de Blackbird kunt u desgewenst twee verschillende armen plaatsen, van 9 inch tot 12 inch. De weergave is correct, maar niet analytisch. Twee ingebouwde motoren met snaar aandrijving. Het materiaal van het draaiplateau is bekend als ‘Delrin’, wat nagenoeg dezelfde akoestische eigenschappen heeft als ons geliefde vinyl.

Prijs inclusief nieuwe toonarm Jelco TK-850L 12 inch € 5.200,–

LEES EEN TEST: KLIK HIER

.

.

Ikeda 9TS. Nu: € 1.200,– (O)

Deze 9TS hebben we nieuw verkocht en vanwege een flinke upgrade, onlangs weer ingeruild. Ook dit element heeft een opfrisbeurt door onze elementen restaurateur ondergaan en kunnen we derhalve ook met garantie aanbieden.

.

.

Van den Hul The Condor. Prijs € 2.400,– (O)

Dit element heeft recentelijk een servicebeurt ondergaan door onze elementen restaurateur. Het element is in werkelijke nieuwstaat en voor de kenner is dit een unieke kans om het te bemachtigen. In Nederland geleverd.

.

.

Stofkap voor draaitafel. NU € 200,–

Kunststof beschermkap voor uw draaitafel. Afmetingen buitenmaat 49 x 37 x 26. De kap heeft aan beide zijkanten een opening waar uw handen in passen en aan de achterkant is er een sleuf, voldoende voor eventuele bedradingen.

.

.

Unison Research S6 mk2. NU € 2.750,– (D)

Een in nieuwstaat verkerende versterker van Unison Research.

Een single-ended pure klasse A buizenversterker met 2 x 33 Watt aan kracht aan boord, triode geschakeld. De buisbezetting is 6 x EL34 en 2 x ECC82. Twee twin-triode eindtrappen. De bias kunt u zelf op de meest simpele manier bijregelen; zonder benodigd gereedschap. De transformatoren zijn met de hand gewikkeld en het apparaat is serieus zwaar, 25 kilo.

Hoe klinkt het? Een combinatie van gloedvol en een volle rijke klank. De houten afstandbediening is een juweeltje. Prijs nieuw € 3.990,–

.

.

Audio Analogue CD speler Crescendo. Van € 995,– voor € 750,– (D)

Een no-nonsense cd speler met een neutrale klank en welke daardoor in vele sets inpasbaar is. De digitaal naar analoog omzetting volgens 192 KHz/24 bits van Burr Brown en het loopwerk is ontworpen door TEAC. Mooi in combinatie met de hierboven vermelde Fortissimo versterker.

.

.

Synthesis A40 virtus. NU € 4.000,– (D)

In nieuwstaat verkerende buizenversterker, gebouwd als een tank door Synthesis. Het betreft de A40 waarin 4 stuks KT66 gestoken zijn. Zeer ruimtelijk, krachtig en vloeiend.

.

.

Jadis JP15 buizen voorversterker van € 4.900,– voor € 3.850,– (D)

De JP15 is onlangs vervangen door de Jadis JPL mkII voorversterker. De JP15 buizenvoorversterker die wij hier aanbieden is slechts als demo ingezet en als extra voorzien van een buis in de cd ingang. Een rijke klank zoals u van elke Jadis kent in de onverwoestbare bouwkwaliteit. Buitenkans. Inclusief garantie.

.

.

Jorma Design. Interlink uit de Prime serie. NU: € 3.500,– (O)

Een top-interlink uit de Prime serie van het Zweedse Jorma Design. Lengte 1,25 meter, RCA, inclusief de originele verpakking. Het karakter van deze interlink is te omschrijven als dynamisch, complex, open en neutraal, waarbij de muziek altijd centraal staat. Je kunt zeggen dat Jorma cables altijd in balans zijn.

.

.

Phantom luidsprekerkabel Blue. Van € 1.300 voor NU € 850,– (D)

Phantom luidsprekerkabel set met WBT banaan pluggen. In excellente staat, 4 meter lang.

.

.

 

Sonore interlink black

Sonore AC Audio diverse kabel aanbiedingen (D)

Interlink set XLR / symetrisch gebalanceerde kabel uit de serie ‘reference’. Lengte 2.5 meter.
Aanbiedingsprijs € 1.500,–

Interlinks RCA uit de serie ‘black’. Lengte 1.25 meter.
Aanbiedingsprijs € 775,–

Interlinks RCA uit de serie ‘black’. Lengte circa 6.0 meter.
Prijs in overleg.

Speakercable uit de serie ‘black’. Lengte 3.00 meter.
Aanbiedingsprijs is € 1.500,–

.

.

N = Nieuw, garantie 2 jaar

D = Demo, garantie 1 jaar

O = Occasion in uitstekende staat, garantie 4 weken