AANBIEDINGEN

Om stil van te worden...

Tweedehands, demo, specialty’s, hifi apparatuur. 

Hieronder de actuele lijst met onze occasions en aanbiedingen van nieuwe- en demo apparatuur.  Nieuw (N), Demo (D) en Gebruikt / Occasion (O). Voor informatie mail naar contact@audio21.eu of bel naar 06 260 48 506

PMC Twenty 24. NU: € 1.690,–

Hoogglans zwart staan ze u uitdagend aan te kijken. Klaar om door een fraaie solid state, hybride- of buizenversterker voorzien te worden van de benodigde muzieksignalen. Een speaker die z’n sporen heeft verdiend, een royaal en diepgaand laag en relatief makkelijk plaatsbaar. De afmetingen zijn bescheiden:Afmetingen:
Hoogte : 1028 mm
Breedte : 184 mm
Diepte : 419 mm
Gewicht 21Kg

 

 

Unison Research Max1. Van € 4.900,– voor € 3.900,– (D)

Kijk; normaliter zou ik zeggen: ‘in goede staat’, maar in deze zou dat niet gaan kloppen. Het punt is namelijk dat mijn demo paar Max1 onlangs in de winkel stond, terwijl een set nieuwe speakers aankwam; in houten kisten. En zoals ik een enkele keer wat ongeduldig ben, parkeerde ik snel even één van de kisten in de ruimte, toen ik de nieuwe speaker eruit haalde. Die kist viel dus om en raakte schampend één van de Max1 hoornspeakers. En het leer aan de zijkant werd enkele centimeters van z’n plek geschaafd. Dus ik deed er snel een pleister op, maar het mocht niet baten; een blijvend litteken.

Ik heb met behulp van een huidchirurg getracht de schade wat te camoufleren en indien u ouder dan 45 jaar bent en net als ik, brildragend, dan zal het vanuit uw luisterpositie niet te zien zijn. Maar alsnog voldoende redenen voor me om u de mogelijkheid te geven in het bezit te geraken van deze prachtig spelende hoogrendement luidspreker. De kleur is overigens zwart.

 

 

PMC fact3 vraagprijs NU: € 4.200,– (inclusief stands)

In nieuwstaat verkerende set Fact3 van het Britse PMC loudspeakers. Afgewerkt in de kleur walnoot. De speakers zijn bekend en beroemd en behoeven verder weinig uitleg. De huidige nieuwprijs is circa € 6.400,– inclusief de bijbehorende stands.

 

 

GamuT Phi 5. VERKOCHT

Vanwege het uitfaseren van de Phi5, bieden we aan ons demo model. Het betreft het zwarte exemplaar. De PHI 5 serie is conform wat u mag verwachten van GamuT, uiterst perfect afgewerkt. En zo klinkt het ook. De hoogte van deze Deense designluidsprekers  bedraagt ongeveer 1 meter.

Wanneer je deze speakers vergelijkt met andere merken, dan valt telkens op dat het ‘beeld’ groter is; dat het lekker dynamisch is en dat het tonaal altijd wat ‘ronder’ klinkt. Andere speakers klinken tijdens het vergelijk wat ‘korzeliger’. Het laag is vol en gedetailleerd. Het is ook een speaker die vergevingsgezind is; ook wat mindere opnames zijn nog steeds prima ‘te pruimen’.

 

 

Blumenhofer Fun 13 Prijs: € 2.500,–

Specialty!
De Blumenhofer ‘Fun13’ is een bescheiden speaker, ongeveer 1 meter hoog en aan de voorzijde, licht aflopend. Deze speaker laat zich het liefst aansturen met een (lichte) versterker. Het speelt met een lichtvoetig gemak waarbij de klemtoon licht op het genieten van de muziek. Voor elke muzieksoort geschikt en vult de luisterkamer tot zo’n 35m3 met gemak.Een speaker die zeer evenwichtig is in z’n prestatie. De speciale uitvoering heet ‘Makassar”; een sculptuur.

 

 

JK Acoustics Ultimate luidsprekers. Prijs op aanvraag.

BUITENKANS.
In nieuwstaat verkerende set luidsprekers van het bekende JK Acoustics. Het betreft hun referentie Ultimate en voorzien van de optionele diamant tweeters. We hebben het over een indrukwekkend systeem hetgeen door de relatief bescheiden footprint erg plaatsbaar is.

 

 

Gioia 600x600Blumenhofer Gioia. Informeer.

Specialty!!!
Bijzondere luidsprekers, die in ruimtes vanaf 25m2 al tot hun recht gaan komen, maar grote ruimtes ook vullen met muzikaliteit. Een heel open geluid, waarbij stilzitten bij het luisteren naar uw lievelingsmuziek gaat niet meer lukken.
 Een muziek-sculptuur in uw luisterruimte, waarom niet.
Een van de praktische voordelen is dat u niet direct multi kostende elektronica nodig heeft om de kwaliteiten en het natuurlijke gemak te ervaren; door het hoge rendement, voldoet een kleine buizenversterker ook al. Een grote trouwens ook.

Met de relatief eenvoudige buizenversterker aan deze speaker geknoopt, vroeg ik me werkelijk af hoe ‘gek’ dat nou eigenlijk is. Eigenlijk niet dus. Met de aankoop van deze speakers ben je klaar; daarna is een eventueel gewenste upgrade alleen nog met de electronica uit te voeren, maar tot die tijd is de som der delen altijd fantastisch.

Iets bijzonders over deze speakers; de ruimte waarin ze staan, is door de hoornvorm, veel minder van invloed dan conventionele speaker systemen. Je hebt dus veel minder de reflecties van de zijmuren/plafond/vloer nodig om tot een mooi driedimensionaal, homogene weergave te komen Daardoor blijft de ‘stage’ ook overeind als de speakers tegen de achtermuur gezet worden.

Klassieke muziek in een groots 3-d formaat, keiharde rockmuziek, electro, jazz, pop; alles is mogelijk; deze speaker is een muzikale ‘alleseter’.

JK Acoustics CD loopwerk. Prijs: op aanvraag.

In uiterst goede staat verkerend loopwerk.

JK ACOUSTICS Ultimate DAC. NU: € 2.900,–

In nieuwstaat verkerende Ultimate DAC, d/a converter.

 

 

Graaf 13.5 buizenvoorversterker

Graaf GM 13.5B voorversterker. € 2.400,–

Specialty!!
In uitstekende staat verkerende buizen voorversterker van het legendarische Italiaanse Graaf, de GM13.5B. De B staat voor volledig gebalanceerd en we hebben het over een liefhebbers object. Volledig nagekeken en getest en hiervan ontvangt u een certificaat.

 

Jadis JP15 buizen voorversterker van € 4.900,– voor € 3.850,–

De JP15 is onlangs vervangen door de Jadis JPL mkII voorversterker. De JP15 buizenvoorversterker die wij hier aanbieden is slechts als demo ingezet en als extra voorzien van een buis in de cd ingang. Een rijke klank zoals u van elke Jadis kent in de onverwoestbare bouwkwaliteit. Buitenkans.

 

JK Acoustics Ultimate pre Amp. NU: Informeer

In uitstekende staat verkerende voorversterker van JK acoustics, het betreft de Ultimate Pre Amp.

 

 

JK Acoustics set Prestige Amp. NU: € 3.850,–

De Prestige Amps van JK acoustics als set monoblokken verkrijgbaar en in uiterst nette staat. 2 x 100 Watt in klasse A

 

 

Synthesis shine

 Synthesis Shine en Pride Setprijs € 3.500,– (N).

Specialty!!!
Deze geïntegreerde buizenversterker “Shine” heeft alles in zich wat de muziekliefhebber verlangt. De component kwaliteit is erg hoog voor deze prijsklasse.
 Deze buizenversterker heeft een vermogen van 2 x 40 Watt. Synthesis kenmerkt zich door een natuurlijk geluid en ondanks het kleine formaat (31 cm breed), zijn ze op een gemakkelijke manier in staat om een groots en breed geluid te kunnen produceren; u zult onder de indruk zijn.

CD speler “Pride” die ondanks het kleine formaat, verrassend volwassen en rijk klinkt. Onlangs vernieuwd met een nieuwe voeding, verbeterd loopwerk en verbeterde componenten bij de digitaal-analoog omzetting. Muzikaal en prettig soort warme en een makkelijk soort vanzelfsprekendheid

 

 

VERWACHT: Ayre AX5

In nieuwstaat verkerende topversterker van het beroemde Ayre. Binnenkort meer info.

Pathos In the Groove. NU € 850,– (O)

In goede staat verkerende Pathos phonoversterker. U kunt kiezen of u via de ingebouwde accu speelt of rechtstreeks op het stroomnet. De accu’s hebben we vervangen en de phono is geschikt voor MM en MC elementen. Inclusief garantie.

 

JK Acoustics Ultimate Phono. NU: informeer.

Let op: dit is slechts een stock-foto, degene die we hier aanbieden is de grijze variant.

 

 

JK Acoustics Accupack. NU: € 1.250,–

De hierbovenstaande items: DAC, Phono en Pre amp zijn geschikte gemaakt door JK Acoustics om met de powerpack te kunnen werken. Foto volgt nog. U kunt kiezen of- en wanneer u rechtstreeks van het stroomnet of middels de accu’s de apparatuur gevoed wilt hebben.

 

 

Avid Diva aanbieding 01

Avid DivaII van € 3.500,– voor € 2.800,– (D)

In nieuwstaat verkerende draaitafel van het befaamde Engelse Avid. Het betreft de DivaII, welke we voorzien hebben van een nieuwe Jelco toonarm en een MC element Sumiko Blue Point Special.

Een tafel die robuust is opgebouwd en een weergave heeft die zich het best laat omschrijven als vol energie en precies met een prachtige ruimtelijke weergave.

 

 

Pluto draaitafel aanbieding

Pluto 12A black. Prijs: INFORMEER.

BUITENKANS! Het betreft de befaamde Pluto 12A Black. Let op; het betreft het loopwerk, zonder toonarm/element. De motor is de originele Pluto motor met accuvoeding, inclusief het optionele vliegwiel. Het plateau draait in het gebruikelijke diamantlager.
Hoewel de standaard mounting geschikt is voor een SME toonarm, kunnen we deze tafel uiteraard voorzien van praktisch elke toonarm; SME, Holborne, Ikeda, Reed, Kuzma, Graham, etc. etc.

 

 

Feickert blackbird aanbieding

Feickert blackbird occassion

Dr. Feickert Blackbird. Prijs Van € 6.199,– voor € 4.500,– (D)

Wij bieden als zomer-voordeel aan onze demo plint draaitafel, de ‘Blackbird’ van Feickert. Het betreft de speciale uitvoering in zilvergrijs met een houten plint. Deze platenspeler is geschikt om elke lengte toonarm te monteren en bij de Blackbird kunt u desgewenst twee verschillende armen plaatsen, van 9 inch tot 12 inch. De weergave is netjes, maar niet analytisch. Twee ingebouwde motoren met snaar aandrijving. Het materiaal van het draaiplateau is bekend als ‘Delrin’, wat nagenoeg dezelfde akoestische eigenschappen heeft als ons geliefde vinyl.

 

 

Acoustic Solid mpx6

Acoustic Solid Wood Round MPX met toonarm. Nu € 4.700,–

Onze demo MPX gaat plaats maken voor een grotere broer. Een krachtig en evenwichtig top loopwerk.

Acoustic Solid WTB 313
Een geweldig loopwerk als deze verdiend een super toonarm. Derhalve is de tafel voorzien van een 12inch arm van Acoustic Solid en het enige waar we nog over kunnen ‘debateren’ is met welk element u wilt gaan spelen. Bedenk dat in dit soort robuustere lange armen, het beste resultaat verkregen gaat worden met elementen die mechanisch ‘stevig’ zijn. Liever geen wiebelige lichtgewicht exemplaren. Ik ben altijd erg gecharmeerd van de tafels van dit merk, waarbij een houten chassis is gebruikt. Dit geeft een mooie klankbalans en een gloedvolle, maar tonale correctheid. Onverstoorbaar spelend met een heldere klanksignatuur. Een tafel waar niemand in de verste verten commentaar op kan hebben. U bemachtigt de tafel met volledige garantie.

 

 

Sumiko Blue point special

Sumiko Blue Point Special € 375,–

High output MC element met een uitgangsspanning van 2,5mVolt, waardoor aansluiten op de meeste MM phono versterkers een optie is. De tip is van het elliptische type, de naalddruk gaat van 1.6 tot 2.0 gram en het gewicht bedraagt 6,3 gram, waardoor we het over een redelijk licht element hebben. Het element is nooit gespeeld, desondanks hebben we de demper laten vervangen.

Een zeer precies spelend element, beroemd om z’n enorme soundstage en ruimtelijkheid. Klankmatig zou ik dit element met een draaitafel combineren die wat aan de donkere kant van het spectrum zit, een Nottingham Analogue, een Avid, dr. Feickert of een enkele tafel uit de stal van Transrotor.

 

 

MIT powercord Z cord II

MIT Z cord II

In prima staat verkerende netsnoeren van het befaamde MIT. Het betreft model ‘Z cord II’. Het gaat over 3 stuks en alleen aan te schaffen als pakket van 3 powererkabels met het hieronder vermelde stekkerblok, de Transparent Audio Powerlink. Geen inruil mogelijk. Totaalprijs 3 powercords met 1 powerlink € 1.025,–

 

 

Transparent Audio powerlink

Transparent Audio Powerlink Ultra. € 425,–

In nieuwstaat verkerende Powerlink van het merk Transparent Audio. In combinatie met de MIT powercords II die hierboven vermeld worden, creëert u een uiterst schone weergave.

Pakketprijs: 3 stuks powercords en 1 stuk Powerlink € 1.025,–

 

 

Sonore interlink black

Sonore AC Audio diverse kabel aanbiedingen

Interlink set XLR / symetrisch gebalanceerde kabel uit de serie ‘reference’. Lengte 2.5 meter.
Aanbiedingsprijs € 2.000,–

Interlinks RCA uit de serie ‘black’. Lengte 1.25m.
Aanbiedingsprijs € 975,–

Interlinks uit de serie ‘white’. Lengte 1.25m.
Aanbiedingsprijs is € 500,–

Speakercable uit de serie ‘black’. Lengte 3.00 m.
Aanbiedingsprijs is € 1.990,–

 

 

Vovox xlr interlink

Vovox XLR gebalanceerde interlink 1,5m van € 998,– voor € 589,– (D)

In nieuwstaat verkerende set gebalanceerde XLR interlinks van het beroemde Vovox. Lengte: 1,5 meter.

 

custom design sq 404 grijsCustom design luidsprekerstand van € 400,– voor € 230,– (O)

In nieuwstaat verkerende luidsprekerstand voor monitor speakers. Het betreft de SQ404 van Custom design met de optionele glazen voet. De afmeting van de bovenplaat is 17 cm bij 18 cm., de hoogte ruim 60cm. en het beste resultaat krijgt u als u de poten vult met zand.

N = Nieuw, garantie 2 jaar

D = Demo, garantie 1 jaar

O = Occasion in uitstekende staat, garantie 4 weken

 

norstone esse wit

Norstone audio rack. Nu € 190,– (D)

Poederstaal in de kleur wit met glazen plateau’s. Draagvermogen per plaat 50 kg tot 80 kg.  Maatvoering: lengte 110, hoogte 53, diepte 40 cm. Gewicht 30 kg.

 

Vintage apparatuur te koop.

 

Nikko-NA330

Nikko NA390 classic amp.

Een klassieke versterker die onlangs is nagekeken en is voorzien van vele nieuwe onderdelen. Daardoor speelt deze krachtige versterker kraakhelder en fris. De phono ingang maakt dat u rechtstreeks een platenspeler kunt aansluiten. Een krachtige Nikko NA390 versterker, die moeiteloos 35Watt aan 4Ohm produceert en daardoor praktisch elke luidspreker uit die periode kan aansturen. Een zeldzaamheid en liefhebbers object.

Prijs € 400,–

 

 

Harman Karkon-330C

Harman Kardon Receiver – versterker.

Een retro receiver / versterker 330C van Harman Kardon; ook indertijd een van de duurdere en betere verkrijgbare versterkers. Het heet een ‘receiver’ vanwege de aanwezigheid van een tuner/radio. Een bijzonder oplichtend scherm en een uitstekend functionerende phono versterker, waardoor u direct een draaitafel kunt aansluiten. Totaal nagekeken en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Indertijd, zeventiger jaren, hoorde deze Harman Kardon al bij de top-receivers van dat moment.

Prijs: € 380,–

 

 

BW-DM4

B&W vintage luidspreker op stands.

In uitstekende staat verkerende beroemde B&W speakers uit de zeventiger jaren; de DM4. Een speaker die lange tijd door de BBC als referentie speaker werd gebruikt en gemonteerd op originele stands uit die periode. Een makkelijk aan te sturen speaker, ook door lichte versterkers. En de speaker is goed in z’n soort en ondanks z’n respectabele leeftijd; zeldzaam goed en in deze staat komt u zo’n set zelden tegen. De tweeter is de befaamde STC24 ‘ultra hoog’ en de midunit de olie gekoelde Celestion HF1300

Prijs: € 400,–