AANBIEDINGEN

Om stil van te worden...

Tweedehands, demo, specialty’s, hifi apparatuur. 

Hieronder de actuele lijst met onze occasions en aanbiedingen van nieuwe- en demo apparatuur.  Nieuw (N), Demo (D) en Gebruikt / Occasion (O). Voor informatie mail naar contact@audio21.eu of bel naar 06 260 48 506

 

 

JK Acoustics – Optima2 set luidsprekers. NU € 425,–

In goede staat verkerende set luidsprekers van JK Acoustics. Een nette speaker voor een aardige prijsje. NB. Geen inruil mogelijk.

 

 

Golden Ear Triton 5 set. Van € 2.390,– NU € 1.800,–

Slechts 1 maand oud een set vloerstaande luidsprekers van GoldenEar. De tweeter is van het ‘air motion’ soort en er bevinden zich twee stuks 15 centimeter middentoner/bas units. De opbouw is een zgn. d’Appolito opstelling. Ter ondersteuning van de laagweergave heeft men gekozen voor 4 passieve radiatoren. De stoffen doek omhelst de gehele luidspreker en de voet is hoogglans zwart.
De speakers zijn praktisch nieuw en uiteraard is de originele verpakking aanwezig. De voetprint is relatief bescheiden met 16 x 31 centimeter en de hoogte bedraagt zo’n 112 centimeter. Relatief makkelijk aan te sturen en een buizenversterker of hybride versterker is zeker aan te bevelen.

 

 

Blumenhofer Fun 13 set Prijs: € 2.500,–

Specialty!
De Blumenhofer ‘Fun13’ is een bescheiden speaker, ongeveer 1 meter hoog en aan de voorzijde, licht aflopend. Deze speaker laat zich het liefst aansturen met een (lichte) versterker. Het speelt met een lichtvoetig gemak waarbij de klemtoon licht op het genieten van de muziek. Voor elke muzieksoort geschikt en vult de luisterkamer tot zo’n 35m3 met gemak.Een speaker die zeer evenwichtig is in z’n prestatie. De speciale uitvoering heet ‘Makassar”; een sculptuur.

 

 

Opera Callas Diva. NU: € 5.750,– (per set)

Een set jong gebruikte set Diva’s van het Italiaanse merk Opera. De Diva is de iets kleinere broer van de Grand Callas; dat wil zeggen in hoogte en komt hierdoor een stuk minder kolossaal over. De diepte en breedte is gelijk. De Diva speelt net wat lichtvoetiger en is prachtig in evenwicht. Een makkelijk aan te sturen set. Slechts 1,5 jaar oud en onberispelijk.

De Diva heeft de extra tweeters aan de achterzijde van deze alsnog forse luidspreker. Dit genereert een genereuze ruimtelijkheid en vult de ruimte direct met muziek. Het brengt een grote illusie van aanwezigheid in de luisterruimte.
De kasten zijn dusdanig ontworpen, dat de laagweergave is aan te passen aan uw smaak en de akoestiek, middels meegeleverde pluggen. Hierdoor is een zeer flexibel in te zetten luidspreker ontstaan, die in elke ruimte plaatsbaar is.

 

 

Blumenhofer Gioia. NU: € 21.000,– (per set)

Specialty!!!
Bijzondere luidsprekers, die in ruimtes vanaf 25m2 al tot hun recht gaan komen, maar grote ruimtes ook vullen met muzikaliteit. Een heel open geluid, waarbij stilzitten bij het luisteren naar uw lievelingsmuziek gaat niet meer lukken.
 Een muziek-sculptuur in uw luisterruimte, waarom niet.
Een van de praktische voordelen is dat u niet direct multi-kostende elektronica nodig heeft om de kwaliteiten en het natuurlijke gemak te ervaren; door het hoge rendement, voldoet een kleine buizenversterker ook al. Een grote trouwens ook.

Met de relatief eenvoudige buizenversterker aan deze speaker geknoopt, vroeg ik me werkelijk af hoe ‘gek’ dat nou eigenlijk is. Eigenlijk niet dus. Met de aankoop van deze speakers ben je klaar; daarna is een eventueel gewenste upgrade alleen nog met de electronica uit te voeren, maar tot die tijd is de som der delen altijd fantastisch.

Iets bijzonders over deze speakers; de ruimte waarin ze staan, is door de hoornvorm, veel minder van invloed dan conventionele speaker systemen. Je hebt dus veel minder de reflecties van de zijmuren/plafond/vloer nodig om tot een mooi driedimensionaal, homogene weergave te komen Daardoor blijft de ‘stage’ ook overeind als de speakers tegen de achtermuur gezet worden.

Klassieke muziek in een groots 3-d formaat, keiharde rockmuziek, electro, jazz, pop; alles is mogelijk; deze speaker is een muzikale ‘alleseter’.

 

 

.

Feickert blackbird aanbieding

Feickert blackbird occassion

Dr. Feickert Blackbird. NU: € 3.900,–

Wij bieden als zomer-voordeel aan onze demo plint draaitafel, de ‘Blackbird’ van Feickert. Het betreft de speciale uitvoering in zilvergrijs met een houten plint. Deze platenspeler is geschikt om elke lengte toonarm te monteren en bij de Blackbird kunt u desgewenst twee verschillende armen plaatsen, van 9 inch tot 12 inch. De weergave is correct, maar niet analytisch. Twee ingebouwde motoren met snaar aandrijving. Het materiaal van het draaiplateau is bekend als ‘Delrin’, wat nagenoeg dezelfde akoestische eigenschappen heeft als ons geliefde vinyl. De prijs is exclusief toonarm. Inclusief garantie, desgewenst exclusief garantie.

LEES EEN TEST: KLIK HIER

.

.

Ikeda 9TS. Nu: € 1.200,–

Deze 9TS hebben we nieuw verkocht en vanwege een flinke upgrade, onlangs weer ingeruild. Ook dit element heeft een opfrisbeurt door onze elementen restaurateur ondergaan en kunnen we derhalve ook met garantie aanbieden.

.

.

.

Van den Hul The Condor. Prijs € 2.400,–

Dit element heeft recentelijk een servicebeurt ondergaan door onze elementen restaurateur. Informeer ons over dit in nieuwstaat verkerende element, in Nederland geleverd.

.

.

 

Music Hall A70.2 geïntegreerde versterker met phono ingang. NU € 850,– (O)

De A70.2 is de krachtigste versterker van Music Hall, 125 Watt per kanaal. Een grote pré is dat u rechtstreeks een draaitafel kunt aansluiten (MM element) en tevens uw hoofdtelefoon kunt inpluggen. Een zeer compleet apparaat, welke elke luidspreker makkelijk kan aansturen. Afmetingen: Breedte 44 cm, Diepte 40 cm, hoogte 12 cm. Inclusief garantie.

LEES EEN TEST: KLIK HIER

.

.

 

Audio Analogue -Fortissimo-Airtech

Audio Analogue Fortissimo, geïntegreerde versterker. Van € 1.860,– voor € 1.290,– (D)

Zoekt u een krachtige versterker met ingebouwde DAC en ingebouwde MM en MC phonotrap? Gevonden! De nieuwste versie van de Fortissimo versterker bevat ook de AirTech technologie. Wat opvalt als u door het rooster kijkt, is de grote voeding, waar Audio Analogue veel aandacht aan geeft. 2 x 100 Watt en er is een DAC (16-24 bit) aan boord, wat betekent dat u direct digitale apparatuur kunt aansluiten (SPdif en Coaxial en USB).
Hoofdtelefoon ingang en een Phono ingang (MM/MC), wat betekent dat uw draaitafel direct aangesloten kan worden. De gain en impedantie zijn instelbaar.

LEES EEN TEST: KLIK HIER

.

.

 

Audio Analogue CD speler Crescendo. Van € 995,– voor € 750,– (D)

Een no-nonsense cd speler met een neutrale klank en welke daardoor in vele sets inpasbaar is. De digitaal naar analoog omzetting volgens 192 KHz/24 bits van Burr Brown en het loopwerk is ontworpen door TEAC. Mooi in combinatie met de hierboven vermelde Fortissimo versterker.

.

.

 

Synthesis shine

 Synthesis Shine en Pride Setprijs € 3.500,– (N).

Specialty!!!
Deze geïntegreerde buizenversterker “Shine” heeft alles in zich wat de muziekliefhebber verlangt. De component kwaliteit is erg hoog voor deze prijsklasse.
 Deze buizenversterker heeft een vermogen van 2 x 40 Watt. Synthesis kenmerkt zich door een natuurlijk geluid en ondanks het kleine formaat (31 cm breed), zijn ze op een gemakkelijke manier in staat om een groots en breed geluid te kunnen produceren; u zult onder de indruk zijn.

CD speler “Pride” die ondanks het kleine formaat, verrassend volwassen en rijk klinkt. Onlangs vernieuwd met een nieuwe voeding, verbeterd loopwerk en verbeterde componenten bij de digitaal-analoog omzetting. Muzikaal en prettig soort warme en een makkelijk soort vanzelfsprekendheid. Inclusief garantie.

.

.

 

Graaf 13.5 buizenvoorversterker

Graaf GM 13.5B voorversterker. € 2.400,–

Specialty!!
In uitstekende staat verkerende buizen voorversterker van het legendarische Italiaanse Graaf, de GM13.5B. De B staat voor volledig gebalanceerd en we hebben het over een liefhebbers object. Volledig nagekeken en getest en hiervan ontvangt u een certificaat.

.

.

.

Jadis JP15 buizen voorversterker van € 4.900,– voor € 3.850,–

De JP15 is onlangs vervangen door de Jadis JPL mkII voorversterker. De JP15 buizenvoorversterker die wij hier aanbieden is slechts als demo ingezet en als extra voorzien van een buis in de cd ingang. Een rijke klank zoals u van elke Jadis kent in de onverwoestbare bouwkwaliteit. Buitenkans. Inclusief garantie.

.

.

 

Sonore interlink black

Sonore AC Audio diverse kabel aanbiedingen

Interlink set XLR / symetrisch gebalanceerde kabel uit de serie ‘reference’. Lengte 2.5 meter.
Aanbiedingsprijs € 2.000,–

Interlinks RCA uit de serie ‘black’. Lengte 1.25 meter.
Aanbiedingsprijs € 975,–

Interlinks RCA uit de serie ‘black’. Lengte circa 6.0 meter.
Prijs in overleg.

Interlinks uit de serie ‘white’. Lengte 1.25 meter.
Aanbiedingsprijs is € 500,–

Speakercable uit de serie ‘black’. Lengte 3.00 meter.
Aanbiedingsprijs is € 1.990,–

 

 

 

Goldkable Chorus bi-wire € 200,–

Puur koperen kabel, lengte 2.5 meter.

 

N = Nieuw, garantie 2 jaar

D = Demo, garantie 1 jaar

O = Occasion in uitstekende staat, garantie 4 weken