AANBIEDINGEN

Om stil van te worden...

Tweedehands, demo, specialty’s, hifi apparatuur. 

Hieronder de actuele lijst met onze occasions en aanbiedingen van nieuwe- en demo apparatuur.  Nieuw (N), Demo (D) en Gebruikt / Occasion (O). Voor informatie mail naar contact@audio21.eu of bel naar 06 260 48 506

Golden Ear Triton 5 set. Van € 2.390,– NU € 1.500,–

Een set vloerstaande luidsprekers van GoldenEar. Hoewel we het over de benjamin hebben, een relatief flinke afmeting. De tweeter is van het ‘air motion’ soort en er bevinden zich twee stuks 15 centimeter middentoner/bas units. De opbouw is een zgn. d’Appolito opstelling. Ter ondersteuning van de laagweergave heeft men gekozen voor 4 passieve radiatoren. De stoffen doek omhelst de gehele luidspreker en de voet is hoogglans zwart.
De speakers zijn praktisch nieuw en uiteraard is de originele verpakking aanwezig. De voetprint is relatief bescheiden met 16 x 31 centimeter en de hoogte bedraagt zo’n 112 centimeter. Relatief makkelijk aan te sturen en een buizenversterker of hybride versterker is zeker aan te bevelen.

.

.

Franco Serblin Accordo Grey. NU € 5.890,–

Binnenkort verwacht, een set in nieuwstaat verkerende France Serblin monitor speakers, inclusief stands. Foto’s volgen nog. Voor de liefhebber is deze speaker, ontworpen door de ‘father’ van Sonus Faber een begrip.

LEES EEN TEST KLIK HIER

.

.

Isophon (Gauder) Vescova diamond tweeter. Prijs € 5.850,–

Een set Isophon Vescova vloerstaande luidsprekers. De upgrade diamanttweeter (€ 7.500,–) is uitgevoerd in dit fraaie hoogglans zwarte paar, waardoor deze speakers nòg begeerlijker zijn geworden. En feitelijk een koopje zijn voor deze bijzondere set! Iets wat we ons kunnen afvragen: willen we een speaker van een groot algemeen merk of willen we iets speciaals…
De klank is zeer open, transparant en snel en de speakers hebben niet heel veel vermogen nodig om tot bloei te komen. Erg plaatsbaar door de bescheiden hoogte van 1.10 meter. Een buizenversterker is een uitstekende optie; een Synthesis A40, Jadis DA50S of Mastersound Compact 845. Een kleine inruil is bespreekbaar.

.

.

Blumenhofer Fun 13 set Prijs: € 2.500,–

Specialty!
De Blumenhofer ‘Fun13’ is een bescheiden speaker, ongeveer 1 meter hoog en aan de voorzijde, licht aflopend. Deze speaker laat zich het liefst aansturen met een (lichte) versterker. Het speelt met een lichtvoetig gemak waarbij de klemtoon licht op het genieten van de muziek. Voor elke muzieksoort geschikt en vult de luisterkamer tot zo’n 35m3 met gemak.Een speaker die zeer evenwichtig is in z’n prestatie. De speciale uitvoering heet ‘Makassar”; een sculptuur.

.

.

Opera Callas Diva. NU: € 5.750,– (per set)

Een set jong gebruikte set Diva’s van het Italiaanse merk Opera. De Diva is de iets kleinere broer van de Grand Callas; dat wil zeggen in hoogte en komt hierdoor een stuk minder kolossaal over. De diepte en breedte is gelijk. De Diva speelt net wat lichtvoetiger en is prachtig in evenwicht. Een makkelijk aan te sturen set. Slechts 1,5 jaar oud en onberispelijk.

De Diva heeft de extra tweeters aan de achterzijde van deze alsnog forse luidspreker. Dit genereert een genereuze ruimtelijkheid en vult de ruimte direct met muziek. Het brengt een grote illusie van aanwezigheid in de luisterruimte.
De kasten zijn dusdanig ontworpen, dat de laagweergave is aan te passen aan uw smaak en de akoestiek, middels meegeleverde pluggen. Hierdoor is een zeer flexibel in te zetten luidspreker ontstaan, die in elke ruimte plaatsbaar is.

.

.

GamuT RS3i. NU € 14.000,–

Een set GamuT RS3i top monitor luidspreker, welke wij nieuw geleverd hebben, maar ingeruild hebben vanwege een upgrade. Uitaard inclusief stands en de houten kist.

Liefhebbers van een top-monitor kunnen niet om deze geweldenaar heen. De speaker is onherroepelijk verbonden met de waanzinnig goed klinkende stands. Mede door een vernuftig ontkoppelingssysteem van deze stands, krijgt deze speaker een intense drive en ritme en precisie.
Maar zonder een moment te vergeten dat de muzikaliteit voorop staat en dat beleeft u vanaf de eerste seconde. Een set speakers die zichzelf totaal wegcijfert in de ruimte. Super verfijnd en wereldklasse. GamuT speakers klinken niet als een paar speakers in een luisterruimte, maar als muziek in een luisterruimte! Daarmee behoort GamuT intussen alweer een tijd tot de wereldtop.

Wanneer u een luisterruimte binnenloopt en de RS3i staat te spelen, dan bent u verbaasd dat de weergave door ‘slechts’ een monitor luidspreker geproduceerd wordt. Zo dynamisch, zo immens, zo groots, zo snel en desgewenst, zo luid. Wat je je ook realiseert, is dat naast de muziek, ook de omgeving aanwezig is, op een manier die spectaculair goed is.

.

.

Blumenhofer Gioia. NU: € 21.000,– (per set)

Specialty!!!
Bijzondere luidsprekers, die in ruimtes vanaf 25m2 al tot hun recht gaan komen, maar grote ruimtes ook vullen met muzikaliteit. Een heel open geluid, waarbij stilzitten bij het luisteren naar uw lievelingsmuziek gaat niet meer lukken.
 Een muziek-sculptuur in uw luisterruimte, waarom niet.
Een van de praktische voordelen is dat u niet direct multi-kostende elektronica nodig heeft om de kwaliteiten en het natuurlijke gemak te ervaren; door het hoge rendement, voldoet een kleine buizenversterker ook al. Een grote trouwens ook.

Met de relatief eenvoudige buizenversterker aan deze speaker geknoopt, vroeg ik me werkelijk af hoe ‘gek’ dat nou eigenlijk is. Eigenlijk niet dus. Met de aankoop van deze speakers ben je klaar; daarna is een eventueel gewenste upgrade alleen nog met de electronica uit te voeren, maar tot die tijd is de som der delen altijd fantastisch.

Iets bijzonders over deze speakers; de ruimte waarin ze staan, is door de hoornvorm, veel minder van invloed dan conventionele speaker systemen. Je hebt dus veel minder de reflecties van de zijmuren/plafond/vloer nodig om tot een mooi driedimensionaal, homogene weergave te komen Daardoor blijft de ‘stage’ ook overeind als de speakers tegen de achtermuur gezet worden.

Klassieke muziek in een groots 3-d formaat, keiharde rockmuziek, electro, jazz, pop; alles is mogelijk; deze speaker is een muzikale ‘alleseter’.

.

.

Feickert blackbird aanbieding

Feickert blackbird occassion

Dr. Feickert Blackbird. NU: € 3.900,– (exclusief toonarm)
dr. Feickert Blackbird. NU: € 5.200,– (inclusief toonarm)

Wij bieden als zomer-voordeel aan onze demo plint draaitafel, de ‘Blackbird’ van Feickert. Het betreft de speciale uitvoering in zilvergrijs met een houten plint. Deze platenspeler is geschikt om elke lengte toonarm te monteren en bij de Blackbird kunt u desgewenst twee verschillende armen plaatsen, van 9 inch tot 12 inch. De weergave is correct, maar niet analytisch. Twee ingebouwde motoren met snaar aandrijving. Het materiaal van het draaiplateau is bekend als ‘Delrin’, wat nagenoeg dezelfde akoestische eigenschappen heeft als ons geliefde vinyl. De prijs € 3.800,– is exclusief toonarm.

Prijs inclusief nieuwe toonarm Jelco TK-850L 12 inch € 5.200,–

LEES EEN TEST: KLIK HIER

.

.

Ikeda 9TS. Nu: € 1.200,–

Deze 9TS hebben we nieuw verkocht en vanwege een flinke upgrade, onlangs weer ingeruild. Ook dit element heeft een opfrisbeurt door onze elementen restaurateur ondergaan en kunnen we derhalve ook met garantie aanbieden.

.

.

Van den Hul The Condor. Prijs € 2.400,–

Dit element heeft recentelijk een servicebeurt ondergaan door onze elementen restaurateur. Het element is in werkelijke nieuwstaat en voor de kenner is dit een unieke kans om het te bemachtigen. In Nederland geleverd.

.

.

 

Audio Analogue -Fortissimo-Airtech

Audio Analogue Fortissimo, geïntegreerde versterker. Van € 1.860,– voor € 1.290,– (D)

Zoekt u een krachtige versterker met ingebouwde DAC en ingebouwde MM en MC phonotrap? Gevonden! De nieuwste versie van de Fortissimo versterker bevat ook de AirTech technologie. Wat opvalt als u door het rooster kijkt, is de grote voeding, waar Audio Analogue veel aandacht aan geeft. 2 x 100 Watt en er is een DAC (16-24 bit) aan boord, wat betekent dat u direct digitale apparatuur kunt aansluiten (SPdif en Coaxial en USB).
Hoofdtelefoon ingang en een Phono ingang (MM/MC), wat betekent dat uw draaitafel direct aangesloten kan worden. De gain en impedantie zijn instelbaar.

LEES EEN TEST: KLIK HIER

.

.

Audio Analogue CD speler Crescendo. Van € 995,– voor € 750,– (D)

Een no-nonsense cd speler met een neutrale klank en welke daardoor in vele sets inpasbaar is. De digitaal naar analoog omzetting volgens 192 KHz/24 bits van Burr Brown en het loopwerk is ontworpen door TEAC. Mooi in combinatie met de hierboven vermelde Fortissimo versterker.

.

.

Synthesis A40 virtus. NU € 4.400,–

In nieuwstaat verkerende buizenversterker, gebouwd als een tank door Synthesis. Het betreft de A40 waarin 4 stuks KT66 gestoken zijn. Zeer ruimtelijk, krachtig en vloeiend.

.

.

Synthesis shine

 Synthesis Shine en Pride Setprijs € 3.500,– (N).

Specialty!!!
Deze geïntegreerde buizenversterker “Shine” heeft alles in zich wat de muziekliefhebber verlangt. De component kwaliteit is erg hoog voor deze prijsklasse.
 Deze buizenversterker heeft een vermogen van 2 x 40 Watt. Synthesis kenmerkt zich door een natuurlijk geluid en ondanks het kleine formaat (31 cm breed), zijn ze op een gemakkelijke manier in staat om een groots en breed geluid te kunnen produceren; u zult onder de indruk zijn.

CD speler “Pride” die ondanks het kleine formaat, verrassend volwassen en rijk klinkt. Onlangs vernieuwd met een nieuwe voeding, verbeterd loopwerk en verbeterde componenten bij de digitaal-analoog omzetting. Muzikaal en prettig soort warme en een makkelijk soort vanzelfsprekendheid. Inclusief garantie.

.

.

Jadis JP15 buizen voorversterker van € 4.900,– voor € 3.850,–

De JP15 is onlangs vervangen door de Jadis JPL mkII voorversterker. De JP15 buizenvoorversterker die wij hier aanbieden is slechts als demo ingezet en als extra voorzien van een buis in de cd ingang. Een rijke klank zoals u van elke Jadis kent in de onverwoestbare bouwkwaliteit. Buitenkans. Inclusief garantie.

 

.

.

Jorma Design. Interlink uit de Prime serie. NU: € 3.500,–

Een top-interlink uit de Prime serie van het Zweedse Jorma Design. Lengte 1,25 meter, RCA, inclusief de originele verpakking. Het karakter van deze interlink is te omschrijven als dynamisch, complex, open en neutraal, waarbij de muziek altijd centraal staat. Je kunt zeggen dat Jorma cables altijd in balans zijn.

.

.

Sonore interlink black

Sonore AC Audio diverse kabel aanbiedingen

Interlink set XLR / symetrisch gebalanceerde kabel uit de serie ‘reference’. Lengte 2.5 meter.
Aanbiedingsprijs € 1.500,–

Interlinks RCA uit de serie ‘black’. Lengte 1.25 meter.
Aanbiedingsprijs € 775,–

Interlinks RCA uit de serie ‘black’. Lengte circa 6.0 meter.
Prijs in overleg.

Interlinks uit de serie ‘white’. Lengte 1.25 meter.
Aanbiedingsprijs is € 500,–

Speakercable uit de serie ‘black’. Lengte 3.00 meter.
Aanbiedingsprijs is € 1.500,–

.

.

N = Nieuw, garantie 2 jaar

D = Demo, garantie 1 jaar

O = Occasion in uitstekende staat, garantie 4 weken