AANBIEDINGEN

Om stil van te worden...

Tweedehands, demo, specialty’s, hifi apparatuur. 

Hieronder de actuele lijst met onze occasions en aanbiedingen van nieuwe- en demo apparatuur.  Nieuw (N), Demo (D) en Gebruikt / Occasion (O). Voor informatie mail naar contact@audio21.eu of bel naar 06 260 48 506

 

Atmo Sfera. Nu €1.000,–

Bijna nieuwe Atmo Sfera platenspeler, geheel compleet. De huidige nieuwprijs bedraagt € 2.120,– en onze versie heeft de upgrade carbon toonarm uit de high-end serie. Tevens leveren we de phonoversterker erbij en het Ortofon element is in uitstekende staat.Plug and Play en u zult verbaasd staan hoe goed dit geheel speelt. Übercool design object. Compleet met doos en kan verzonden worden.

 

 

Avid Diva aanbieding 01

Avid DivaII van € 3.500,– voor € 2.800,– (D)

In nieuwstaat verkerende draaitafel van het befaamde Engelse Avid. Het betreft de DivaII, welke we voorzien hebben van een nieuwe Jelco toonarm en een MC element Sumiko Blue Point Special.

Een tafel die robuust is opgebouwd en een weergave heeft die zich het best laat omschrijven als vol energie en precies met een prachtige ruimtelijke weergave. Inclusief garantie

 

 

Feickert blackbird aanbieding

Feickert blackbird occassion

Dr. Feickert Blackbird. GERESERVEERD

Wij bieden als zomer-voordeel aan onze demo plint draaitafel, de ‘Blackbird’ van Feickert. Het betreft de speciale uitvoering in zilvergrijs met een houten plint. Deze platenspeler is geschikt om elke lengte toonarm te monteren en bij de Blackbird kunt u desgewenst twee verschillende armen plaatsen, van 9 inch tot 12 inch. De weergave is netjes, maar niet analytisch. Twee ingebouwde motoren met snaar aandrijving. Het materiaal van het draaiplateau is bekend als ‘Delrin’, wat nagenoeg dezelfde akoestische eigenschappen heeft als ons geliefde vinyl. De prijs is inclusief de Jelco 12inch 750L. Inclusief garantie.

LEES EEN TEST: KLIK HIER

 

 

 

Ikeda 9TS. Nu: € 1.200,–

Deze 9TS hebben we nieuw verkocht en vanwege een flinke upgrade, onlangs weer ingeruild. Ook dit element heeft een opfrisbeurt door onze elementen restaurateur ondergaan en kunnen we derhalve ook met garantie aanbieden.

 

 

Sumiko Blue point special

Sumiko Blue Point Special € 375,–

High output MC element met een uitgangsspanning van 2,5mVolt, waardoor aansluiten op de meeste MM phono versterkers een optie is. De tip is van het elliptische type, de naalddruk gaat van 1.6 tot 2.0 gram en het gewicht bedraagt 6,3 gram, waardoor we het over een redelijk licht element hebben. Het element is nooit gespeeld, desondanks hebben we de demper laten vervangen.

Een zeer precies spelend element, beroemd om z’n enorme soundstage en ruimtelijkheid. Klankmatig zou ik dit element met een draaitafel combineren die wat aan de donkere kant van het spectrum zit, een Nottingham Analogue, een Avid, dr. Feickert of een enkele tafel uit de stal van Transrotor.

 

Music Hall A70.2 geïntegreerde versterker met phono ingang. NU € 850,– (O)

De A70.2 is de krachtigste versterker van Music Hall, 125 Watt per kanaal. Een grote pré is dat u rechtstreeks een draaitafel kunt aansluiten (MM element) en tevens uw hoofdtelefoon kunt inpluggen. Een zeer compleet apparaat, welke elke luidspreker makkelijk kan aansturen. Afmetingen: Breedte 44 cm, Diepte 40 cm, hoogte 12 cm. Inclusief garantie.

LEES EEN TEST: KLIK HIER

 

 

Audio Analogue -Fortissimo-Airtech

Audio Analogue Fortissimo, geïntegreerde versterker. Van € 1.860,– voor € 1.290,– (D)

Zoekt u een krachtige versterker met ingebouwde DAC en ingebouwde MM en MC phonotrap? Gevonden! De nieuwste versie van de Fortissimo versterker bevat ook de AirTech technologie. Wat opvalt als u door het rooster kijkt, is de grote voeding, waar Audio Analogue veel aandacht aan geeft. 2 x 100 Watt en er is een DAC (16-24 bit) aan boord, wat betekent dat u direct digitale apparatuur kunt aansluiten (SPdif en Coaxial en USB).
Hoofdtelefoon ingang en een Phono ingang (MM/MC), wat betekent dat uw draaitafel direct aangesloten kan worden. De gain en impedantie zijn instelbaar.

LEES EEN TEST: KLIK HIER

 

 

Audio Analogue CD speler Crescendo. Van € 995,– voor € 750,– (D)

Een no-nonsense cd speler met een neutrale klank en welke daardoor in vele sets inpasbaar is. De digitaal naar analoog omzetting volgens 192 KHz/24 bits van Burr Brown en het loopwerk is ontworpen door TEAC. Mooi in combinatie met de hierboven vermelde Fortissimo versterker.

 

 

Synthesis shine

 Synthesis Shine en Pride Setprijs € 3.500,– (N).

Specialty!!!
Deze geïntegreerde buizenversterker “Shine” heeft alles in zich wat de muziekliefhebber verlangt. De component kwaliteit is erg hoog voor deze prijsklasse.
 Deze buizenversterker heeft een vermogen van 2 x 40 Watt. Synthesis kenmerkt zich door een natuurlijk geluid en ondanks het kleine formaat (31 cm breed), zijn ze op een gemakkelijke manier in staat om een groots en breed geluid te kunnen produceren; u zult onder de indruk zijn.

CD speler “Pride” die ondanks het kleine formaat, verrassend volwassen en rijk klinkt. Onlangs vernieuwd met een nieuwe voeding, verbeterd loopwerk en verbeterde componenten bij de digitaal-analoog omzetting. Muzikaal en prettig soort warme en een makkelijk soort vanzelfsprekendheid. Inclusief garantie.

 

 

Pathos InControl voorversterker. Van € 5.600,– voor € 2.500,– (O)

Een voorversterker die u in deze staat zelden tegenkomt. De versterker is nagekeken en voorzien van nieuwe buisjes. Ingangen: 1 x gebalanceerd XLR en 5 x ongebalanceerd RCA. Uitgangen zowel RCA als XLR gebalanceerd. De linkerkast is de voeding en de volumeregeling heeft 60 stappen met vaste weerstanden. Inclusief garantie.

 

 

Graaf 13.5 buizenvoorversterker

Graaf GM 13.5B voorversterker. € 2.400,–

Specialty!!
In uitstekende staat verkerende buizen voorversterker van het legendarische Italiaanse Graaf, de GM13.5B. De B staat voor volledig gebalanceerd en we hebben het over een liefhebbers object. Volledig nagekeken en getest en hiervan ontvangt u een certificaat.

 

Jadis JP15 buizen voorversterker van € 4.900,– voor € 3.850,–

De JP15 is onlangs vervangen door de Jadis JPL mkII voorversterker. De JP15 buizenvoorversterker die wij hier aanbieden is slechts als demo ingezet en als extra voorzien van een buis in de cd ingang. Een rijke klank zoals u van elke Jadis kent in de onverwoestbare bouwkwaliteit. Buitenkans. Inclusief garantie.

 

JK Acoustics Createch 1. Van € 2.750,– voor: € 1.000,–

In prima staat verkerende set monitor luidsprekers in de kleur wit, welke redelijk bijzonder is. De vorige eigenaar heeft zelf frontjes gemaakt, tevens in de kleur wit. Geen inruil mogelijk.

 

 

 

Blumenhofer Fun 13 Prijs: € 2.500,–

Specialty!
De Blumenhofer ‘Fun13’ is een bescheiden speaker, ongeveer 1 meter hoog en aan de voorzijde, licht aflopend. Deze speaker laat zich het liefst aansturen met een (lichte) versterker. Het speelt met een lichtvoetig gemak waarbij de klemtoon licht op het genieten van de muziek. Voor elke muzieksoort geschikt en vult de luisterkamer tot zo’n 35m3 met gemak.Een speaker die zeer evenwichtig is in z’n prestatie. De speciale uitvoering heet ‘Makassar”; een sculptuur.

 

 

Gioia 600x600Blumenhofer Gioia. Informeer.

Specialty!!!
Bijzondere luidsprekers, die in ruimtes vanaf 25m2 al tot hun recht gaan komen, maar grote ruimtes ook vullen met muzikaliteit. Een heel open geluid, waarbij stilzitten bij het luisteren naar uw lievelingsmuziek gaat niet meer lukken.
 Een muziek-sculptuur in uw luisterruimte, waarom niet.
Een van de praktische voordelen is dat u niet direct multi kostende elektronica nodig heeft om de kwaliteiten en het natuurlijke gemak te ervaren; door het hoge rendement, voldoet een kleine buizenversterker ook al. Een grote trouwens ook.

Met de relatief eenvoudige buizenversterker aan deze speaker geknoopt, vroeg ik me werkelijk af hoe ‘gek’ dat nou eigenlijk is. Eigenlijk niet dus. Met de aankoop van deze speakers ben je klaar; daarna is een eventueel gewenste upgrade alleen nog met de electronica uit te voeren, maar tot die tijd is de som der delen altijd fantastisch.

Iets bijzonders over deze speakers; de ruimte waarin ze staan, is door de hoornvorm, veel minder van invloed dan conventionele speaker systemen. Je hebt dus veel minder de reflecties van de zijmuren/plafond/vloer nodig om tot een mooi driedimensionaal, homogene weergave te komen Daardoor blijft de ‘stage’ ook overeind als de speakers tegen de achtermuur gezet worden.

Klassieke muziek in een groots 3-d formaat, keiharde rockmuziek, electro, jazz, pop; alles is mogelijk; deze speaker is een muzikale ‘alleseter’.

 

 

 

Sonore interlink black

Sonore AC Audio diverse kabel aanbiedingen

Interlink set XLR / symetrisch gebalanceerde kabel uit de serie ‘reference’. Lengte 2.5 meter.
Aanbiedingsprijs € 2.000,–

Interlinks RCA uit de serie ‘black’. Lengte 1.25 meter.
Aanbiedingsprijs € 975,–

Interlinks RCA uit de serie ‘black’. Lengte circa 6.0 meter.
Prijs in overleg.

Interlinks uit de serie ‘white’. Lengte 1.25 meter.
Aanbiedingsprijs is € 500,–

Speakercable uit de serie ‘black’. Lengte 3.00 meter.
Aanbiedingsprijs is € 1.990,–

 

 

Goldkable Chorus bi-wire € 250,–

Puur koperen kabel, lengte 2,50

 

N = Nieuw, garantie 2 jaar

D = Demo, garantie 1 jaar

O = Occasion in uitstekende staat, garantie 4 weken