AANBIEDINGEN & SPECIALTY’S en inruil

Om stil van te worden...

Tweedehands, demo, specialty’s, hifi apparatuur. 

Hieronder de actuele lijst met onze occasions en aanbiedingen van nieuwe- en demo apparatuur.  Nieuw (N), Demo (D) en Gebruikt / Occasion / Inruil (O).  Gebruikte apparatuur welke we aanbieden wordt gecontroleerd op te herleiden afkomst, bouwjaar, technische staat en wij kunnen op het merendeel garantie verlenen.
Wij bieden u de mogelijkheid om uw gebruikte apparatuur in te ruilen bij aankoop van een nieuw apparaat en soms op gebruikte apparatuur. We nemen elke vraag serieus in behandeling.
Voor informatie mail naar contact@audio21.eu of bel naar 06 260 48 506.

En schrijf u in voor de nieuwsbrief, KLIK HIER.

.

.

Synthesis Roma. Nu € 1.600,– (O)

In uiterst nette staat verkerende buizenversterker uit het huis van Synthesis. Al meer dan 35 jaar bouwt deze relatief kleine fabrikant zeer betaalbare buizenversterkers. De versterker heeft een uitgebreide check ondergaan en er zijn nieuwe buizen geplaatst. Met de 4 x EL34 van 50Watt is de versterker prima in staat om uw luidsprekers aan te sturen. Ze geeft een ruimtelijk en dynamisch geluid met een lichte grondwarmte.
Compleet met verpakking en afstandsbediening.

.

.

.

Jadis Orchestra en Jadis Orchestra CD speler. Vraagprijs € 2.600,–

In de kelder kwamen we deze inmiddels vintage set tegen: de Jadis Orchestra en Jadis Orchestra CD speler. De set is nagekeken, doorgemeten en goed bevonden. Hoe oud de set is, weten we niet precies, maar de inschatting is eind negentiger jaren. In die tijd produceerde Jadis een kleine serie CD spelers, in het uiterlijk redelijk passend bij de Orchestra. Laat ons zeggen over dat uiterlijk: met den Franschen slag.

Maar hoe dan ook; de set klinkt prima en ziet er netjes uit, maar het is wel gelijk te herkennen als een oudere set. Liefst verkopen we deze set bij elkaar, maar wellicht willen we onze hand strijken om de geheel nagekeken uit elkaar te halen en separaat te verkopen.

.

.

.

Hifi Rose RA180. Nu € 4.400,–

De HiFi ROSE RA180 is een Hi-Fi versterker en combineert moderne technologie met een opvallende retro styling. Met deze optiek biedt de versterker een prachtig contrast met de minimalistisch ogende netwerkspelers, waarmee HiFi ROSE de audiomarkt inmiddels heeft veroverd.
Deze versterker is voorzien van een paar gebalanceerde XLR-ingangen en drie ongebalanceerde stereo RCA-lijningangen. Gebruik je deze versterker in een home cinema setup, dan voer je het signaal via de Bypass ingang in. Vinylliefhebbers worden ook niet vergeten. De RA180 is voorzien van een geïntegreerde RIAA phono voorversterker met een omschakelbare MM/MC versterkingskarakteristiek. Met de low-band bass turnover en de high-band roll-off is de klank van (oud) vinyl helemaal naar wens bij te schaven. De klankkleur van de muziek is naar wens via de toonregeling in te stellen.

.

.

.


Jadis DA50 Signature. € 7.990,– (O)

Vanwege een upgrade, verkregen we deze Jadis DA50 S in de meest gevraagde uitvoering: KT120 met afstandsbediening. Met deze krachtige buizenversterker stuurt u elke luidspreker aan en de dynamische, ruimtelijke Jadis klanken zullen u betoveren. Het is niet voor niets, dat de Jadis DA50 Signature op onze favorietenlijst staat! We hebben haar voorzien van nieuwe eindbuizen.

.

.

.

Gryphon diablo 300. Nu € 13.500,– (D)

Vanwege de vervanging naar de ‘333’ (€ 26.160,–) bieden we ons demo exemplaar aan van de befaamde Gryphon Diablo 300. Tegen een meerprijs kunnen we het exemplaar uitbreiden met de phonomodule.

De unit is in nieuwstaat en uiteraard compleet met afstandsbediening, kist, etc.

.

.

.

Gryphon Legato SA. € 12.500,– (O)

Een legendarische top phonoversterker, deze Gryphon Legato. Deze phonoversterker heeft vele internationale prijzen gewonnen en dat is niet voor niets. Indien u uw vinyl op het allerhoogste niveau wilt kunnen beluisteren, is deze Legato SA een must.

.

.

.

Synthesis A40 Virtus. Nu € 4.750,–

In nieuwstaat verkerende versterker, waar nieuwe 4 x KT66 zijn ‘gestoken’. Compleet met doos en nieuwe a/b. Najaarskoopje!

.

.

.

Diapason Neos. Nu € 1.250,– (Occasion)

Buitenkans. Een zeer elegante verschijning, deze Diapason Neos. Gehuld in een zeer exclusieve parelmoer witte lak. Prachtig, prachtig, prachtig. De hoogte bedraagt ruim een meter en daardoor is het een makkelijk te plaatsen vloerstaander. De Diapason Neos klinkt aangenaam met een laagweergave die in proportie is tot wat je van zo’n slanke speaker kunt verwachten. Door de bijzondere vorm zijn er geen staande golven in de kast en dat vertaalt zich in een ruimtelijke weergave. De weergave is vriendelijk aangenaam en weet het emotionele deel van de muzikale lading te weerspiegelen naar de luisteraar.
Ze heeft geen voorkeur met welke buizenversterker of transistorversterker gespeeld wordt en blijkt in praktijk makkelijk aan te sturen.

.

.

.

Dynaudio Audience 62. Nu € 550,– (Occasion)

In smaakvol kersenhout uitgevoerd, deze vloerstaande alleskunner. De klank is te beschrijven als vol met een lichte grondwarmte waardoor een prettig een aangename weergave verkregen wordt.
De Dynaudio’s zijn zo’n 90 centimeter hoog en vrij makkelijk plaatsbaar. Met een middelmatige versterker wordt het geluid matig, maar met een goede (buizen)versterker is er een zeer goed resultaat bereikbaar. Natuurlijk in verhouding zijnde met de pecunia.
In elk geval een luidspreker waar iedereen blij van kan worden.

.

.

.

Luxman PD-151. Nu € 3.750,– (O)

In uiterst nette staat, deze ‘Luxman PD 151’ platenspeler. Onder andere geeft de 10 mm dikke aluminium bovenplaat de speler een bepaalde ‘grandeur’. De klank is het best te omschrijven als: stabiele, ruimtelijk, een opvallende drive en schoon. De DC motor heeft een hoog koppel, waardoor er een platenspeler is ontstaan met veel drive en Pace&Rythm. De speler is compleet met originele verpakking en uiteraard verlenen we garantie.

Een prachtige combinatie is deze speler met een Ortofon Cadenza Red (€ 1.499,–). Als pakketprijs bieden we deze platenspeler aan voor € 4.850,– en dan is het: aansluiten en genieten!

.

.

.

Kuzma Stabi Ref2. Nu € 11.900,–

In nieuwstaat verkerende Stabi Ref2. De toonarm is de 4Point 11 inch inclusief phonokabel en box. Deze beroemde tafel is geheel compleet, dozen, etc. maar exclusief element. De nieuwprijs bedraagt € 15.900,–

De Stabi Ref2 is een sandwich constructie van 2 aluminium platen van 1 cm dik, bij elkaar gehouden door een acryl plaat. De bovenplaat is verend opgehangen aan een aantal stalen veren welke weer in een bad siliconenolie rusten. De resonantiefrequentie van het loopwerk wist men op deze manier op 2.2 Herz te krijgen. Dat is een prestatie van formaat. Het geheel staat op drie spikes welke gemaakt zijn van RVS en aluminium en het geheel is door het draaien aan deze knoppen snel waterpas te zetten.

De twee motoren verzorgen de beweging van het plateau. Het lager is van het ‘inverted’ soort en draait op een ‘ruby’ bal. Zowel de bal als de draairing hebben hun eigen oliebad. De combinatie dempt alle ongewenste resonanties. Het plateau is tevens een sandwich constructie en dit is een manier om ongewenste resonanties die optreden en in de basis in elke draaitafel ontstaan, te elimineren. Zowel de bijbehorende mat en platenklem zijn vanuit deze basisprincipes ontworpen.
De voeding/electronica unit heet de PS Ref2 en deze werd een aantal jaren toegevoegd aan de Stabi Ref, waardoor we het nu over de Stabi Ref2 hebben. Hoewel het plaatje dit niet doet vermoeden; het geheel weegt zo’n 40 kilogram.

.

.

.

Pluto 12A black mkII inclusief toonarm. Nu € 16.000,– (Ex-demo)

Specialty! In nieuwstaat verkerende draaitafel van Pluto audio (€ 15.900,– inclusief alle opties). De gemonteerde toonarm is een nieuwe Acoustical Systems ‘Aguilar’ (€ 7.990,–) en wordt wereldwijd gezien als een van de allerbeste toonarmen.  Het draaiplateau is zowel aan de onderzijde, alsook aan de bovenzijde voorzien van de optionele koperplaat van 0,5 cm.

De Pluto Audio 12A black mk2 heeft de mk1 vervangen. Gebleven is het diamant lager, welke overigens wel verbeterd is. De nieuw ontwikkelde ontkoppelingsvoeten komen nu uit eigen Pluto stal. De vernieuwde motor is volledig ontkoppeld opgehangen in de zwarte motorbehuizing en de optionele dubbele snaar pully drijft de 2 snaren aan.. De motor, voeding, elektronica zijn allen state-of-the-art. Optioneel: Pluto platenpuck.

De geluidsmatige winst van deze ‘full blown Pluto’ is een toename van de dynamiek en kracht en openheid. En wat me verbaasde, is dat de verfijning en eerlijkheid in klankkleur en klankrijkdom aangekomen zijn op het niveau: kan het nòg waarheidsgetrouwer? Overigens is het ook mogelijk om de speler zonder een toonarm te bemachtigen.

Iemand die valt voor een Pluto, is een liefhebber van ambacht. Het betreft een liefhebber die wars is van ‘dikke’ platenspelers welke door media- of wie dan ook, gehyped worden. Een Pluto schaf je aan voor je leven, wetende dat dit handmatige vervaardigde machien, voor altijd om je heen is. Wetende dat het niet beter kan, wel anders. Klankmatige rijkdom optima forma.

.

.

.

Gryphon Scorpio S CD speler. Nu € 7.800,– (ex-demo)

Grijp nu uw kans om één van de top cd spelers van dit moment te bemachtigen.

Evolutie van de cd speler creëerde de Scorpio S. Gryphon was de eerste fabrikant die gebruik ging maken van upsampling, een technologie die nu alomtegenwoordig in digitale audio. De bouwkwaliteit van deze voor-lader cd speler is fenomenaal, zoals alles van Gryphon top is.

In het belang van het van het puurste, meest onvervalste geluid dat mogelijk is uit de cd te halen, worden timingskwesties aangepakt met twee onafhankelijke, speciaal ontworpen, temperatuur gecompenseerde kristaloscillatoren die nauwkeurig zijn tot meer dan vijf delen per miljoen. De baanbrekende upsampling-technologie van Gryphon verlaagt de filtervereisten aan de analoge zijde van de D/A-omzetter aanzienlijk door het spectrum van kwantisatieruis op en af te schuiven van het bereik waarin dit het schadelijkst is, zodat de bovenste hoekfrequentie van de digitale anti-aliasing filter meer dan vier keer dat van de standaard 44.1 kHz sample frequentie is.  Dual mono opgebouwd in klasse A

.

.

.

Nordost diverse kabels:

Set Nordost White Lightning interlink rca/rca 1.0 meter Nu: € 175,–
Set Nordost White Lightning interlink rca/rca 1.0 meter Nu: € 175,–

.

.

.

Nordost Heimdall2 USB 2.0. Nu € 500,– (O)

In nieuwstaat, deze 2 meter lange USB kabel. Compleet met doos, van 1e eigenaar.

.

.

.

 

Van den Hul: The First interlink. Nu € 100,– (O)

Interlink van Van den Hul, The First in 60 cm.

.

.

.

Sign Audio Technology. Nu € 500,– (O)

Het betreft de Interlink rca/rca in de lengte 1,5 meter

.

.

.

Sonore interlink black

Sonore Audio interlinks ‘Black’. € 500,–

Interlinks RCA uit de serie ‘black’ in de lengte 1.25 meter.

.

.

Sonore audio interlink XLR ‘Reference’ € 1.000,–

Interlink set XLR in de lengte 2.5 meter.

.

.

.

Prana Wire Cosmos. Nu € 4.000,– (O)

Het betreft een 2 meter lange set luidsprekerkabels met spade aansluitingen; puur zilver. Deze zilveren ribbon luidsprekerkabel van Prana Wire komt uit de Cosmos serie. De geleiders bestaan uit 99,99% puur zilveren ribbon geleiders welke uitlopen in spades. Er zitten dus geen connectors op gemonteerd en dus geen onderbrekingen van de signaalweg. Het is een single wire kabel welke uit 2 lsose kabels bestaat. De + en de – hebben allebei dus hun eigen geleider in hun eigen afscherming en beïnvloeden elkaars klank dus ook niet.

.

.

.

Sonore netkabel. Nu € 500,– (D)

Uit de serie ‘black’ een 2 meter lang powercord.

.

.

.

Supra netsnoeren

Een flinke collectie Supra netsnoeren, het betreft de Supra Lorad 2.5 welke voorzien zijn met Furutech F1-11 stekkers aan beide zijden. De lengtes zijn: 1 x 1.0 meter, 3 x 1,5 meter en 1 x 2.0 meter. Prijs € 120,–/stuk
Tevens een Isotek ‘figure 8’ in de lengte 1,60 meter. Prijs € 100,–

.

.

.

Nottingham Analogue Armboard. Nu € 180,– (N)

.

.

Avid aandrijfsnaren (N)

Diverse aandrijfsnaren t.b.v. Avid draaitafels:
– Ingenium € 40,–

.

.

 

Stofkap voor draaitafel. NU € 100,–

Kunststof beschermkap voor uw draaitafel. Afmetingen buitenmaat 42 x 16 x 36 (b x h x d). De kap heeft aan beide zijkanten een opening waar uw handen in passen en aan de achterkant is er een sleuf, voldoende voor eventuele bedradingen.

.

.

.

GamuT luisterstoel. Setprijs € 5.900,–

Slechts als demo set gebruikt in de luisterruimte van AUDIO21.

.

.

.

sortkone fut accessories

Nordost Sort Füt. Nu € 2.000,– (8 stuks)

De ultieme ontkoppeling van uw luidsprekers. De Sort Füt is een 4-delige constructie en zorgt voor een directe aarde zodat de energie kan ontsnappen uit de electronica zonder dat dit ongewenste vibraties met zich meebrengt. Zo kan het systeem het hoogst mogelijke in dynamiek bereiken waar het toe in staat is. Het is speciaal gebouwd om de prestatie van uw hifi-systeem te verhogen en de standaard spikes en stabilisatoren die geleverd worden met de luidsprekers en hifi-meubels te verbeteren.

Energie is een onvermijdelijk bij-product wanneer een component in gebruik is, wat vibraties genereert welke een groot effect op het geproduceerde geluid kan hebben. De gepatenteerde Sort Füt  elimineert deze ongewenste vibraties.

De hybride constructie van de Sort Füt is van aluminium en brons. Hij is op een speciale manier gevormd om de effecten van vibraties te minimaliseren. De 3 keramische ballen zorgen ervoor dat de contactpunten geminimaliseerd worden en tegelijkertijd geven deze stabiliteit aan de componenten waaronder de Sort Füt is geplaatst.

8 mm, 6 mm en 1/4-20 bedrade adapters (voor bevestiging onder de luidspreker en/of meubel)

Afwijkende adapters, tot 14 mm, zijn ook leverbaar. Indien meer hoogte nodig is dan kan Nordost ook vervangende schroefdraadknoppen leveren. Prijs € 430,– per stuk

.

.

.

N = Nieuw, garantie 2 jaar

D = Demo, garantie 1 jaar

O = Occasion in uitstekende staat, garantie 4 weken