AANBIEDINGEN & SPECIALTY’S en inruil

Om stil van te worden...

Tweedehands, demo, specialty’s, hifi apparatuur. 

Hieronder de actuele lijst met onze occasions en aanbiedingen van nieuwe- en demo apparatuur.  Nieuw (N), Demo (D) en Gebruikt / Occasion / Inruil (O).  Gebruikte apparatuur welke we aanbieden wordt gecontroleerd op te herleiden afkomst, bouwjaar, technische staat en wij kunnen op het merendeel garantie verlenen.
Wij bieden u de mogelijkheid om uw gebruikte apparatuur in te ruilen bij aankoop van een nieuw apparaat en soms op gebruikte apparatuur. We nemen elke vraag serieus in behandeling.
Voor informatie mail naar contact@audio21.eu of bel naar 06 260 48 506.

En schrijf u in voor de nieuwsbrief, KLIK HIER.

.

.

Diapason Neos. Nu € 1.250,– (Occasion)

Buitenkans. Een zeer elegante verschijning, deze Diapason Neos. Gehuld in een zeer exclusieve parelmoer witte lak. Prachtig, prachtig, prachtig. De hoogte bedraagt ruim een meter en daardoor is het een makkelijk te plaatsen vloerstaander. Hoewel het niet een super-audiofiele luidspreker is, is het wel een allemansvriend in positieve zin. De weergave is vriendelijk, erg ruimtelijk en weet het emotionele deel van de muzikale lading te weerspiegelen naar de luisteraar.
Ze is aan te sturen met zowel een buizenversterker of transistorversterker en blijkt in praktijk makkelijk aan te sturen.

.

.

.

Dynaudio Audience 62. Nu € 550,– (Occasion) Gereserveerd

In smaakvol kersenhout uitgevoerd, deze vloerstaande alleskunner. De klank is te beschrijven als vol met een lichte grondwarmte waardoor een prettig een aangename weergave verkregen wordt.
De Dynaudio’s zijn zo’n 90 centimeter hoog en vrij makkelijk plaatsbaar. Met een middelmatige versterker wordt het geluid matig, maar met een goede (buizen)versterker is er een zeer goed resultaat bereikbaar. Natuurlijk in verhouding zijnde met de pecunia.
In elk geval een luidspreker waar iedereen blij van kan worden.

.

.

.

JBL 4349 inclusief stands. Nu € 7.990,– (D)

Het hart van de JBL ‘4349’ is de bijna 4 centimeter compressie driver, welke in een speciaal gevormde hoorn bevestigd is. Het verschil met een ‘gewone’ tweeter is dat de compressie driver zijn ‘dome’ niet rechtstreeks aan de omgeving ‘koppelt’, maar dat deze aan de voorzijde voorzien is van een speciale constructie met een kleine opening. Deze constructie vormt een drukkamer die het rendement van de tweeter enorm doet toenemen. Vervolgens wordt deze tweeter gekoppeld aan de hoorn, die op een mechanische manier de energie nog eens extra doet toenemen..
De compressie-driver neemt het roer volledig over vanaf 1.500 Herz. Eronder doet de 30 centimeter papierpulp het werk. Een droog, transparant en snel laag. In combinatie met deze aanbieding ook de bijbehorende luidsprekerstands. De totale nieuwprijs voor deze set JBL 4349 inclusief bijbehorende stands bedraagt € 10.778,–

.

.

.


Jadis DA50 Signature. € 7.990,– (O)

Vanwege een upgrade, verkregen we deze Jadis DA50 S in de meest gevraagde uitvoering: KT120 met afstandsbediening. Met deze krachtige buizenversterker stuurt u elke luidspreker aan en de dynamische, ruimtelijke Jadis klanken zullen u betoveren. Het is niet voor niets, dat de Jadis DA50 Signature op onze favorietenlijst staat! We hebben haar voorzien van nieuwe eindbuizen.

.

.

.

Synthesis A40 Virtus. Nu € 4.600,–

Aan de basis van de A40Virtus staat de ontwikkeling van een nieuwe uitgangstrafo die verder gaat in zijn frequentiebereik dan we normaal van buizenversterkers gewend zijn. Het effect is een duidelijk dieper laag en een mooier, vloeiender hoog met meer detail. Mede door de hoge bandbreedte, spreken we van ‘snelle versterkers’.
De Synthesis A40Virtus gebruikt de KT66 eindbuizen en speelt zeer soepel, er is geen enkele hardheid in de klank, terwijl de resolutie en ruimtelijkheid van uitmuntende kwaliteit zijn.
De A40Virtus heeft geen enkele eigenschap die op de voorgrond of juist op de achtergrond treedt. De klank is gloedvol en zacht. Deze Synthesis A40Virtus kan met z’n 40 buizenwatt’s praktisch elke moderne luidspreker met gemak aansturen.
Uniek punt is dat de A40Virtus een mooie DAC aan boord heeft. Deze aanbieding betreft een demo exemplaar, dus zeer weinig gebruikt.

.

.

.

Gryphon Legato SA. € 12.500,– (O)

Een legendarische top phonoversterker, deze Gryphon Legato. Deze phonoversterker heeft vele internationale prijzen gewonnen en dat is niet voor niets. Indien u uw vinyl op het allerhoogste niveau wilt kunnen beluisteren, is deze Legato SA een must.

.

.

.

Kuzma Stabi S 12inch. Prijs € 2.650,– (O)

In nieuwstaat verkerend, deze enkele jaren geleden door ons nieuw geleverde platenspeler van het merk Kuzma. Het betreft de Kusma Stabi S in 12 inch lange uitvoering; de meest begeerlijke versie. Voorzien van de eveneens 12 inch lange Kuzma Stogi S toonarm met vaste phonokabel. Het enige wat u nog te doen staat is het kiezen van een element en daarin kunnen we u bijstaan.
.

.

.

Luxman PD-151. Nu € 3.750,– (O)

In uiterst nette staat, deze ‘Luxman PD 151’ platenspeler. Onder andere geeft de 10 mm dikke aluminium bovenplaat de speler een bepaalde ‘grandeur’. De klank is het best te omschrijven als: stabiele, ruimtelijk, een opvallende drive en schoon. De DC motor heeft een hoog koppel, waardoor er een platenspeler is ontstaan met veel drive en Pace&Rythm. De speler is compleet met originele verpakking en uiteraard verlenen we garantie.

Een prachtige combinatie is deze speler met een Ortofon Cadenza Red (€ 1.499,–). Als pakketprijs bieden we deze platenspeler aan voor € 4.850,– en dan is het: aansluiten en genieten!

.

.

.

Kuzma Stabi Ref2. Nu € 11.900,–

In nieuwstaat verkerende Stabi Ref2. De toonarm is de 4Point 11 inch inclusief phonokabel en box. Deze beroemde tafel is geheel compleet, dozen, etc. maar exclusief element. De nieuwprijs bedraagt € 15.900,–

De Stabi Ref2 is een sandwich constructie van 2 aluminium platen van 1 cm dik, bij elkaar gehouden door een acryl plaat. De bovenplaat is verend opgehangen aan een aantal stalen veren welke weer in een bad siliconenolie rusten. De resonantiefrequentie van het loopwerk wist men op deze manier op 2.2 Herz te krijgen. Dat is een prestatie van formaat. Het geheel staat op drie spikes welke gemaakt zijn van RVS en aluminium en het geheel is door het draaien aan deze knoppen snel waterpas te zetten.

De twee motoren verzorgen de beweging van het plateau. Het lager is van het ‘inverted’ soort en draait op een ‘ruby’ bal. Zowel de bal als de draairing hebben hun eigen oliebad. De combinatie dempt alle ongewenste resonanties. Het plateau is tevens een sandwich constructie en dit is een manier om ongewenste resonanties die optreden en in de basis in elke draaitafel ontstaan, te elimineren. Zowel de bijbehorende mat en platenklem zijn vanuit deze basisprincipes ontworpen.
De voeding/electronica unit heet de PS Ref2 en deze werd een aantal jaren toegevoegd aan de Stabi Ref, waardoor we het nu over de Stabi Ref2 hebben. Hoewel het plaatje dit niet doet vermoeden; het geheel weegt zo’n 40 kilogram.

.

.

.

Pluto 12A black mkII inclusief toonarm. Nu € 16.000,– (Ex-demo)

Specialty! In nieuwstaat verkerende draaitafel van Pluto audio (€ 15.900,– inclusief alle opties). De gemonteerde toonarm is een nieuwe Acoustical Systems ‘Aguilar’ (€ 7.990,–) en wordt wereldwijd gezien als een van de allerbeste toonarmen.  Het draaiplateau is zowel aan de onderzijde, alsook aan de bovenzijde voorzien van de optionele koperplaat van 0,5 cm.

De Pluto Audio 12A black mk2 heeft de mk1 vervangen. Gebleven is het diamant lager, welke overigens wel verbeterd is. De nieuw ontwikkelde ontkoppelingsvoeten komen nu uit eigen Pluto stal. De vernieuwde motor is volledig ontkoppeld opgehangen in de zwarte motorbehuizing en de optionele dubbele snaar pully drijft de 2 snaren aan.. De motor, voeding, elektronica zijn allen state-of-the-art. Optioneel: Pluto platenpuck.

De geluidsmatige winst van deze ‘full blown Pluto’ is een toename van de dynamiek en kracht en openheid. En wat me verbaasde, is dat de verfijning en eerlijkheid in klankkleur en klankrijkdom aangekomen zijn op het niveau: kan het nòg waarheidsgetrouwer? Overigens is het ook mogelijk om de speler zonder een toonarm te bemachtigen.

Iemand die valt voor een Pluto, is een liefhebber van ambacht. Het betreft een liefhebber die wars is van ‘dikke’ platenspelers welke door media- of wie dan ook, gehyped worden. Een Pluto schaf je aan voor je leven, wetende dat dit handmatige vervaardigde machien, voor altijd om je heen is. Wetende dat het niet beter kan, wel anders. Klankmatige rijkdom optima forma.

.

.

.

Ortofon Cadenza Red MC element bij AUDIO21Ortofon Cadenza Red. Nu € 1.100,– (D)

In uiterst nette staat, deze orginele Cadenze Red van het befaamde Ortofon. Een zeer evenwichtig geluidsbeeld met een klank die iedereen zal kunnen bekoren. Het element past in alle middengewicht toonarmen.

.

.

.

Nordost diverse kabels:

Set Nordost White Lightning interlink rca/rca 1.0 meter Nu: € 175,–
Set Nordost White Lightning interlink rca/rca 1.0 meter Nu: € 175,–

.

.

.

Nordost Heimdall2 USB 2.0. Nu € 500,– (O)

In nieuwstaat, deze 2 meter lange USB kabel. Compleet met doos, van 1e eigenaar.

.

.

.

 

Van den Hul: The First interlink. Nu € 100,– (O)

Interlink van Van den Hul, The First in 60 cm.

.

.

.

Sign Audio Technology. Nu € 500,– (O)

Het betreft de Interlink rca/rca in de lengte 1,5 meter

.

.

.

Sonore interlink black

Sonore Audio interlinks ‘Black’. € 500,–

Interlinks RCA uit de serie ‘black’ in de lengte 1.25 meter.

.

.

Sonore audio interlink XLR ‘Reference’ € 1.000,–

Interlink set XLR in de lengte 2.5 meter.

.

.

.

Prana Wire Cosmos. Nu € 4.000,– (O)

Het betreft een 2 meter lange set luidsprekerkabels met spade aansluitingen; puur zilver. Deze zilveren ribbon luidsprekerkabel van Prana Wire komt uit de Cosmos serie. De geleiders bestaan uit 99,99% puur zilveren ribbon geleiders welke uitlopen in spades. Er zitten dus geen connectors op gemonteerd en dus geen onderbrekingen van de signaalweg. Het is een single wire kabel welke uit 2 lsose kabels bestaat. De + en de – hebben allebei dus hun eigen geleider in hun eigen afscherming en beïnvloeden elkaars klank dus ook niet.

.

.

.

Supra netsnoeren

Een flinke collectie Supra netsnoeren, het betreft de Supra Lorad 2.5 welke voorzien zijn met Furutech F1-11 stekkers aan beide zijden. De lengtes zijn: 1 x 1.0 meter, 3 x 1,5 meter en 1 x 2.0 meter. Prijs € 120,–/stuk
Tevens een Isotek ‘figure 8’ in de lengte 1,60 meter. Prijs € 100,–

.

.

.

Van den Hul stekkerblok. € 380,–

Het betreft de ‘Mainstream Power Block’ met een Mainstream snoer van 2 meter lengte.

.

.

.

QRT QB4 mk2. Nu € 500,– (O)

In nieuwstaat verkerend stekkerblok met 4 ingangen. Het betreft de QRT QB4 mk2 en voor kenners hoeft er niet meer gezegd te worden; top high-end stekkerblok met 4 ingangen. De unit is in nieuwstaat en compleet met doos.

.

.

.

Nottingham Analogue Armboard. Nu € 180,– (N)

.

.

Avid aandrijfsnaren (N)

Diverse aandrijfsnaren t.b.v. Avid draaitafels:
– Ingenium € 40,–

.

.

 

Stofkap voor draaitafel. NU € 100,–

Kunststof beschermkap voor uw draaitafel. Afmetingen buitenmaat 42 x 16 x 36 (b x h x d). De kap heeft aan beide zijkanten een opening waar uw handen in passen en aan de achterkant is er een sleuf, voldoende voor eventuele bedradingen.

.

.

.

GamuT luisterstoel. Setprijs € 5.900,–

Slechts als demo set gebruikt in de luisterruimte van AUDIO21.

.

.

.

sortkone fut accessories

Nordost Sort Füt. Nu € 2.000,– (8 stuks)

De ultieme ontkoppeling van uw luidsprekers. De Sort Füt is een 4-delige constructie en zorgt voor een directe aarde zodat de energie kan ontsnappen uit de electronica zonder dat dit ongewenste vibraties met zich meebrengt. Zo kan het systeem het hoogst mogelijke in dynamiek bereiken waar het toe in staat is. Het is speciaal gebouwd om de prestatie van uw hifi-systeem te verhogen en de standaard spikes en stabilisatoren die geleverd worden met de luidsprekers en hifi-meubels te verbeteren.

Energie is een onvermijdelijk bij-product wanneer een component in gebruik is, wat vibraties genereert welke een groot effect op het geproduceerde geluid kan hebben. De gepatenteerde Sort Füt  elimineert deze ongewenste vibraties.

De hybride constructie van de Sort Füt is van aluminium en brons. Hij is op een speciale manier gevormd om de effecten van vibraties te minimaliseren. De 3 keramische ballen zorgen ervoor dat de contactpunten geminimaliseerd worden en tegelijkertijd geven deze stabiliteit aan de componenten waaronder de Sort Füt is geplaatst.

8 mm, 6 mm en 1/4-20 bedrade adapters (voor bevestiging onder de luidspreker en/of meubel)

Afwijkende adapters, tot 14 mm, zijn ook leverbaar. Indien meer hoogte nodig is dan kan Nordost ook vervangende schroefdraadknoppen leveren. Prijs € 430,– per stuk

.

.

.

N = Nieuw, garantie 2 jaar

D = Demo, garantie 1 jaar

O = Occasion in uitstekende staat, garantie 4 weken