AANBIEDINGEN

Om stil van te worden...

Tweedehands, demo, specialty’s, hifi apparatuur. 

Hieronder de actuele lijst met onze occasions en aanbiedingen van nieuwe- en demo apparatuur.  Nieuw (N), Demo (D) en Gebruikt / Occasion (O). Voor informatie mail naar contact@audio21.eu of bel naar 06 260 48 506

 

Atmo Sfera. Nu €1.000,–

Bijna nieuwe Atmo Sfera platenspeler, geheel compleet. De huidige nieuwprijs bedraagt € 2.120,– en onze versie heeft de upgrade carbon toonarm uit de high-end serie. Tevens leveren we de phonoversterker erbij en het Ortofon element is in uitstekende staat.Plug and Play en u zult verbaasd staan hoe goed dit geheel speelt. Übercool design object. Compleet met doos en kan verzonden worden.

 

 

Music Hall MMF 5.1 € 495,– (O)

In goede staat verkerende platenspeler voor iemand die z’n intrede wil doen in de high-end wereld van draaitafels. De twee plateaus zijn van elkaar ontkoppeld, tezamen een zeer stijve toonarm en MM element, speel je direct op een goed niveau. De phonokabel die meegeleverd wordt is te bevestigen middels een cinch aansluiting. Inclusief garantie

Acoustic Solid Classic Wood black. NU € 1.300,–

Door ons nieuw verkocht en onlangs vanwege een flinke upgrade ingeruild, deze prachtige Classic Wood Black. De prijs is voor de complete tafel, inclusief toonarm, element en phonokabel. Dus aansluiten en spelen maar. De tafel is door ons nagekeken en bevindt zich in zeer goede staat. Inclusief garantie.

 

 

Avid Diva aanbieding 01

Avid DivaII van € 3.500,– voor € 2.800,– (D)

In nieuwstaat verkerende draaitafel van het befaamde Engelse Avid. Het betreft de DivaII, welke we voorzien hebben van een nieuwe Jelco toonarm en een MC element Sumiko Blue Point Special.

Een tafel die robuust is opgebouwd en een weergave heeft die zich het best laat omschrijven als vol energie en precies met een prachtige ruimtelijke weergave. Inclusief garantie

 

 

Feickert blackbird aanbieding

Feickert blackbird occassion

Dr. Feickert Blackbird. NU: € 4.900,– (D)

Wij bieden als zomer-voordeel aan onze demo plint draaitafel, de ‘Blackbird’ van Feickert. Het betreft de speciale uitvoering in zilvergrijs met een houten plint. Deze platenspeler is geschikt om elke lengte toonarm te monteren en bij de Blackbird kunt u desgewenst twee verschillende armen plaatsen, van 9 inch tot 12 inch. De weergave is netjes, maar niet analytisch. Twee ingebouwde motoren met snaar aandrijving. Het materiaal van het draaiplateau is bekend als ‘Delrin’, wat nagenoeg dezelfde akoestische eigenschappen heeft als ons geliefde vinyl. De prijs is inclusief de Jelco 12inch 750L. Inclusief garantie

 

 

Zyx r100 02

Zyx R100. Van € 1.199,– voor € 700,–

De Zyx R100 is een element zonder randjes en zonder ‘diepgravend’ analytisch te zijn. Gewoon mooi en evenwichtig met een soepel en luchtig en ruimtelijk klankkarakter. Een vrij licht element, passend in middelzware en lichte toonarmen. Het cantilever is gemaakt van boron met een ‘micro-ridge2’ diamant. Dit element hebben we nieuw verkocht en is onlangs bij ons ingeruild. Onze elementen restaurateur heeft het element intern onder handen gehad en is voorzien van een nieuw cantilever/tip.

 

 

Ikeda 9TS. Nu: € 1.200,–

Deze 9TS hebben we nieuw verkocht en vanwege een flinke upgrade, onlangs weer ingeruild. Ook dit element heeft een opfrisbeurt door onze elementen restaurateur ondergaan en kunnen we derhalve ook met garantie aanbieden.

 

 

Sumiko Blue point special

Sumiko Blue Point Special € 375,–

High output MC element met een uitgangsspanning van 2,5mVolt, waardoor aansluiten op de meeste MM phono versterkers een optie is. De tip is van het elliptische type, de naalddruk gaat van 1.6 tot 2.0 gram en het gewicht bedraagt 6,3 gram, waardoor we het over een redelijk licht element hebben. Het element is nooit gespeeld, desondanks hebben we de demper laten vervangen.

Een zeer precies spelend element, beroemd om z’n enorme soundstage en ruimtelijkheid. Klankmatig zou ik dit element met een draaitafel combineren die wat aan de donkere kant van het spectrum zit, een Nottingham Analogue, een Avid, dr. Feickert of een enkele tafel uit de stal van Transrotor.

 

Pathos In the Groove. NU € 800,– (O)

In goede staat verkerende Pathos phonoversterker. U kunt kiezen of u via de ingebouwde accu speelt of rechtstreeks op het stroomnet. De accu’s hebben we vervangen voor nieuwe exemplaren en de phono is geschikt voor MM en MC elementen. Inclusief garantie.

 

Music Hall A70.2 geïntegreerde versterker met phono ingang. NU € 850,– (O)

De A70.2 is de krachtigste versterker van Music Hall. Een grote pré is dat u rechtstreeks een draaitafel kunt aansluiten en tevens uw hoofdtelefoon kunt inpluggen. Een zeer compleet apparaat, welke elke luidspreker makkelijk kan aansturen. Inclusief garantie

 

 

Synthesis shine

 Synthesis Shine en Pride Setprijs € 3.500,– (N).

Specialty!!!
Deze geïntegreerde buizenversterker “Shine” heeft alles in zich wat de muziekliefhebber verlangt. De component kwaliteit is erg hoog voor deze prijsklasse.
 Deze buizenversterker heeft een vermogen van 2 x 40 Watt. Synthesis kenmerkt zich door een natuurlijk geluid en ondanks het kleine formaat (31 cm breed), zijn ze op een gemakkelijke manier in staat om een groots en breed geluid te kunnen produceren; u zult onder de indruk zijn.

CD speler “Pride” die ondanks het kleine formaat, verrassend volwassen en rijk klinkt. Onlangs vernieuwd met een nieuwe voeding, verbeterd loopwerk en verbeterde componenten bij de digitaal-analoog omzetting. Muzikaal en prettig soort warme en een makkelijk soort vanzelfsprekendheid. Inclusief garantie.

 

 

Pathos InControl voorversterker. Van € 5.600,– voor € 2.500,– (O)

Een voorversterker die u in deze staat zelden tegenkomt. De versterker is nagekeken en voorzien van nieuwe buisjes. Ingangen: 1 x gebalanceerd XLR en 5 x ongebalanceerd RCA. Uitgangen zowel RCA als XLR gebalanceerd. De linkerkast is de voeding en de volumeregeling heeft 60 stappen met vaste weerstanden. Inclusief garantie.

 

 

Graaf 13.5 buizenvoorversterker

Graaf GM 13.5B voorversterker. € 2.400,–

Specialty!!
In uitstekende staat verkerende buizen voorversterker van het legendarische Italiaanse Graaf, de GM13.5B. De B staat voor volledig gebalanceerd en we hebben het over een liefhebbers object. Volledig nagekeken en getest en hiervan ontvangt u een certificaat.

 

Jadis JP15 buizen voorversterker van € 4.900,– voor € 3.850,–

De JP15 is onlangs vervangen door de Jadis JPL mkII voorversterker. De JP15 buizenvoorversterker die wij hier aanbieden is slechts als demo ingezet en als extra voorzien van een buis in de cd ingang. Een rijke klank zoals u van elke Jadis kent in de onverwoestbare bouwkwaliteit. Buitenkans. Inclusief garantie.

 

Ayre AX5 NU: € 5.900,– (O)

In nieuwstaat verkerende topversterker van het beroemde Ayre in de kleur zwart. De versterker is in januari 2017 als winkeldemo aangeschaft en heeft slechts 1 voormalige eigenaar gehad. Inclusief originele doos en afstandsbediening. Een zwaargewicht met z’n 22 kilogram en volledig gebalanceerd opgebouwd.
Ingangen: 4 x gebalanceerd XLR en 2 x single ended RCA. Inclusief garantie.

 

JK Acoustics Createch 1. Van € 2.750,– voor: Informeer.

In prima staat verkerende set monitor luidsprekers in de kleur wit, welke redelijk bijzonder is. De vorige eigenaar heeft zelf frontjes gemaakt, tevens in de kleur wit.

 

 

Quadral Platinum M50 set luidsprekers. NU € 1.300,–

In mooie staat verkerende vloerstaande luidsprekers van Quadral, het betreft de M50. Het betreft een 3-weg model en vindt een krachtige versterker best prettig, vanaf circa 60 Watt (transistor) of 30 Wattt (buzen). Frequentiebereik 23 – 50.000 Herz, het rendement is vrij hoog met 90 dB. Hoogte 112 cm, breedte 23 cm, diepte 32 cm. Ze wegen 28 kilogram per stuk. Absoluut veel waar voor het geld.

 

 

 

Blumenhofer Fun 13 Prijs: € 2.500,–

Specialty!
De Blumenhofer ‘Fun13’ is een bescheiden speaker, ongeveer 1 meter hoog en aan de voorzijde, licht aflopend. Deze speaker laat zich het liefst aansturen met een (lichte) versterker. Het speelt met een lichtvoetig gemak waarbij de klemtoon licht op het genieten van de muziek. Voor elke muzieksoort geschikt en vult de luisterkamer tot zo’n 35m3 met gemak.Een speaker die zeer evenwichtig is in z’n prestatie. De speciale uitvoering heet ‘Makassar”; een sculptuur.

 

 

Gioia 600x600Blumenhofer Gioia. Informeer.

Specialty!!!
Bijzondere luidsprekers, die in ruimtes vanaf 25m2 al tot hun recht gaan komen, maar grote ruimtes ook vullen met muzikaliteit. Een heel open geluid, waarbij stilzitten bij het luisteren naar uw lievelingsmuziek gaat niet meer lukken.
 Een muziek-sculptuur in uw luisterruimte, waarom niet.
Een van de praktische voordelen is dat u niet direct multi kostende elektronica nodig heeft om de kwaliteiten en het natuurlijke gemak te ervaren; door het hoge rendement, voldoet een kleine buizenversterker ook al. Een grote trouwens ook.

Met de relatief eenvoudige buizenversterker aan deze speaker geknoopt, vroeg ik me werkelijk af hoe ‘gek’ dat nou eigenlijk is. Eigenlijk niet dus. Met de aankoop van deze speakers ben je klaar; daarna is een eventueel gewenste upgrade alleen nog met de electronica uit te voeren, maar tot die tijd is de som der delen altijd fantastisch.

Iets bijzonders over deze speakers; de ruimte waarin ze staan, is door de hoornvorm, veel minder van invloed dan conventionele speaker systemen. Je hebt dus veel minder de reflecties van de zijmuren/plafond/vloer nodig om tot een mooi driedimensionaal, homogene weergave te komen Daardoor blijft de ‘stage’ ook overeind als de speakers tegen de achtermuur gezet worden.

Klassieke muziek in een groots 3-d formaat, keiharde rockmuziek, electro, jazz, pop; alles is mogelijk; deze speaker is een muzikale ‘alleseter’.

 

 

 

Sonore interlink black

Sonore AC Audio diverse kabel aanbiedingen

Interlink set XLR / symetrisch gebalanceerde kabel uit de serie ‘reference’. Lengte 2.5 meter.
Aanbiedingsprijs € 2.000,–

Interlinks RCA uit de serie ‘black’. Lengte 1.25 meter.
Aanbiedingsprijs € 975,–

Interlinks RCA uit de serie ‘black’. Lengte circa 6.0 meter.
Prijs in overleg.

Interlinks uit de serie ‘white’. Lengte 1.25 meter.
Aanbiedingsprijs is € 500,–

Speakercable uit de serie ‘black’. Lengte 3.00 meter.
Aanbiedingsprijs is € 1.990,–

custom design sq 404 grijsCustom design luidsprekerstand van € 400,– voor € 230,– (O)

In nieuwstaat verkerende luidsprekerstand voor monitor speakers. Het betreft de SQ404 van Custom design met de optionele glazen voet. De afmeting van de bovenplaat is 17 cm bij 18 cm., de hoogte ruim 60cm. en het beste resultaat krijgt u als u de poten vult met zand.

N = Nieuw, garantie 2 jaar

D = Demo, garantie 1 jaar

O = Occasion in uitstekende staat, garantie 4 weken

Vintage apparatuur te koop.

Nikko-NA330

Nikko NA390 classic amp. Prijs: informeer

Een klassieke versterker die onlangs is nagekeken en is voorzien van vele nieuwe onderdelen. Daardoor speelt deze krachtige versterker kraakhelder en fris. De phono ingang maakt dat u rechtstreeks een platenspeler kunt aansluiten. Een krachtige Nikko NA390 versterker, die moeiteloos 35Watt aan 4Ohm produceert en daardoor praktisch elke luidspreker uit die periode kan aansturen. Een zeldzaamheid en liefhebbers object.

Harman Karkon-330C

Harman Kardon Receiver – versterker. Prijs: informeer

Een retro receiver / versterker 330C van Harman Kardon; ook indertijd een van de duurdere en betere verkrijgbare versterkers. Het heet een ‘receiver’ vanwege de aanwezigheid van een tuner/radio. Een bijzonder oplichtend scherm en een uitstekend functionerende phono versterker, waardoor u direct een draaitafel kunt aansluiten. Totaal nagekeken en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Indertijd, zeventiger jaren, hoorde deze Harman Kardon al bij de top-receivers van dat moment.