AANBIEDINGEN & SPECIALTY’S en inruil

Om stil van te worden...

Tweedehands, demo, specialty’s, hifi apparatuur. 

Hieronder de actuele lijst met onze occasions en aanbiedingen van nieuwe- en demo apparatuur.  Nieuw (N), Demo (D) en Gebruikt / Occasion / Inruil (O).  Gebruikte apparatuur welke we aanbieden wordt gecontroleerd op te herleiden afkomst, bouwjaar, technische staat en wij kunnen op het merendeel garantie verlenen.
Wij bieden u de mogelijkheid om uw gebruikte apparatuur in te ruilen bij aankoop van een nieuw apparaat en soms op gebruikte apparatuur. We nemen elke vraag serieus in behandeling.
Voor informatie mail naar contact@audio21.eu of bel naar 06 260 48 506.

En schrijf u in voor de nieuwsbrief, KLIK HIER.

.

.

Diapason Neos. Nu € 1.250,– (Occasion)

Buitenkans. Een zeer elegante verschijning, deze Diapason Neos. Gehuld in een zeer exclusieve parelmoer witte lak. Prachtig, prachtig, prachtig. De hoogte bedraagt ruim een meter en daardoor is het een makkelijk te plaatsen vloerstaander. Hoewel het niet een super-audiofiele luidspreker is, is het wel een allemansvriend in positieve zin. De weergave is vriendelijk, erg ruimtelijk en weet het emotionele deel van de muzikale lading te weerspiegelen naar de luisteraar.
Ze is aan te sturen met zowel een buizenversterker of transistorversterker en blijkt in praktijk makkelijk aan te sturen.

.

.

.

Rosso Fiorentino Giglio € 2.000,– inclusief stands (ex-demo)

De ‘Giglio’ van Rosso Fiorentino is een monitor luidspreker welke ongelofelijk veel waar voor het geld is. Het paar wat we aanbieden is zwart van kleur en de hoogte (exclusief stands) bedraagt 42 cm, dus op de stands circa 105 cm. De bijbehorende stands zijn een overtuigende meerwaarde en geven de set een zeer exclusieve uitstraling. Onderschat ook niet de meerwaarde in het geluid, bij een juist ontworpen stand.
Het geluid is zeer open, breed en dynamisch en kan met alle typen versterkers aangestuurd worden. De speakers hebben een volle en licht warme, aangename klank. We hebben het hier niet over een mini monitor, maar een relatief grote monitor. Daardoor is het laag in verhouding met de grote kast, vol en compleet. Een prachtige set voor iemand die geen audiofiele poespas wenst, maar ‘gewoon’ een lekker ongecompliceerd geluid. Een weergave waarna je dagenlang kunt luisteren.

.

.

.

Dynaudio Audience 62. Nu € 550,– (Occasion)

In smaakvol kersenhout uitgevoerd, deze vloerstaande alleskunner. De klank is te beschrijven als vol met een lichte grondwarmte waardoor een prettig een aangename weergave verkregen wordt.
De Dynaudio’s zijn zo’n 90 centimeter hoog en vrij makkelijk plaatsbaar. Met een middelmatige versterker wordt het geluid matig, maar met een goede (buizen)versterker is er een zeer goed resultaat bereikbaar. Natuurlijk in verhouding zijnde met de pecunia.
In elk geval een luidspreker waar iedereen blij van kan worden.

.

.

.

Focal Electra 1027 Be. Nu € 2.500,– (Occasion)

Een zeer nette set luidsprekers, deze gewilde Focal met beryllium tweeter. Ze spelen zoals het hoort en de uiterlijke staat is erg mooi. De afmeting bedraag 112 centimeter en daarmee is het een voorname verschijning. Inruil is op deze set niet mogelijk en op het net zijn voldoende informatieve wetenswaardigheden te vinden. Ik zou zo zeggen: best een buitenkans.

.

.

.

Estelon YB Champagne Gold Limited Edition. Nu € 14.900,– (Demo)

Vanwege de recente komst van de Estelon YB mk2 bieden we onze demo set aan tegen een sterk gereduceerde prijs. Dus blijf niet denken, maar geniet hiervan. De Estelon YB is een drieweg, vloerstaande luidspreker met een hoogte van 1.29 m, breedte 37 cm en diepte 43 cm. Een 220 mm aluminium basunit, 150 mm midrange en een 26 mm beryllium tweeter. Frequentiebereik 30 Hz – 40 kHerz, rendement 86 dB en per stuk 40 kilogram.

Een luidspreker die zich gedraagt als het beste uit 2 werelden. Namelijk de voordelen van een vloerstaande luidspreker en de voordelen van een monitor luidspreker. Deze Champagne Gold LE versie is de meest bijzondere in de YB serie en laten we wel wezen; een sierraad in uw huiskamer.

.

.

.

Jadis Orchestra Reference. Nu € 3.250,– (Demo)

In nieuwstaat verkerende geïntegreerde versterker van het Franse Jadis. Hoe begeerlijk kan muziek weergegeven worden, met de (nieuw geplaatste EL34) Orchestra Reference wordt u- en blijft u muzikaal geraakt worden. Deze krachtige 2 x 40 Watt versterker stuurt moeiteloos praktisch elke luidspreker aan. Al jarenlang zeer stabiel, als merk en als versterker. De voorplaat is verguld, op component niveau net even een fractie anders dan de gewone Orchestra en de afwerking van de trafo’s zijn luxer. Erg fijn altijd is de aanwezige balansknop, naast de knop voor volume en bronkeuze.
Overigens; een demo apparaat is behoorlijk wat anders dan een tweedehands apparaat.

.

.

.

Synthesis A100 Titan. Nu € 4.900,– (Demo)

In nieuwstaat verkerende krachtpatser, deze Synthesis A100 Titan. Gevuld met KT66 eindbuizen, produceert ze 100 Watt. Aan de basis van de A100Titan staat de ontwikkeling van een nieuwe uitgangstrafo die verder gaat in zijn frequentiebereik dan we normaal van buizenversterkers gewend zijn. Het effect is een duidelijk dieper laag en een mooier, vloeiender hoog met meer detail. Door de hoge bandbreedte, spreken we van ‘snelle versterke. Uniek punt is dat de A100Titan een mooie DAC aan boord heeft.
NieuwPrijs: € 7.590,–

.

.

.

Coda CSiB v1. Nu € 6.800,– (Nieuw)

Een zgn. ‘open box’ model, door omstandigheden slechts na opening 3 weken gebruikt. Eigenlijk dus nieuw. Er is voldoende informatie over deze bijzondere versterker te vinden; enkele kernwoorden over de klank: open, schoon, helder, detailrijk.

.

.

.

Jadis JA80 monoblokken. Setprijs € 12.000,– (Occasion)

Buitenkans! Wij verkochten deze set nieuw en vanwege een upgrade van de klant kunnen we deze set opnieuw aanbieden. De versterker heeft 1,5 jaar geleden een set nieuwe KT120 eindbuizen geplaatst gekregen en hierdoor kunt u zeer vele jaren speelplezier hebben met deze set zeer krachtige buizen-eindversterkers.

Mits goed gebruikt, genereren deze eindversterkers een zéér intensief en groots beeld van de muziek. De klank is te omschrijven als vol, gloedvol, krachtig en extreem ruimtelijk met een extreem oplossend vermogen. Wij bieden deze set aan met garantie.

.

.

.

Leema CD speler. Nu € 500,– (Occasion)

In zeer nette staat verkerende cd speler van het Britse Leema. Het betreft het model ‘stream’.

.

.

.

Gold Note Valore 425+ silver. Nu € 1.600,– (Demo)

Voor iemand die wat bijzonders wil, is deze ‘silver foiled’ Gold Note Valore 425+ platenspeler. Ze komt inclusief een MM element en wij stellen de draaitafel perfect af. Daarna is het plug&play.

De platenspelers van Gold note spelen zonder toevoeging van kleuring in het geluid. Ze spelen dynamischer, ruimtelijker en transparanter dan elke andere platenspeler in de prijsklasse.

.

.

.

 

Kuzma Stabi Ref2. Nu € 11.900,–

In nieuwstaat verkerende Stabi Ref2. De toonarm is de 4Point 11 inch inclusief phonokabel en box. Deze beroemde tafel is geheel compleet, dozen, etc. maar exclusief element. De nieuwprijs bedraagt € 15.900,–

De Stabi Ref2 is een sandwich constructie van 2 aluminium platen van 1 cm dik, bij elkaar gehouden door een acryl plaat. De bovenplaat is verend opgehangen aan een aantal stalen veren welke weer in een bad siliconenolie rusten. De resonantiefrequentie van het loopwerk wist men op deze manier op 2.2 Herz te krijgen. Dat is een prestatie van formaat. Het geheel staat op drie spikes welke gemaakt zijn van RVS en aluminium en het geheel is door het draaien aan deze knoppen snel waterpas te zetten.

De twee motoren verzorgen de beweging van het plateau. Het lager is van het ‘inverted’ soort en draait op een ‘ruby’ bal. Zowel de bal als de draairing hebben hun eigen oliebad. De combinatie dempt alle ongewenste resonanties. Het plateau is tevens een sandwich constructie en dit is een manier om ongewenste resonanties die optreden en in de basis in elke draaitafel ontstaan, te elimineren. Zowel de bijbehorende mat en platenklem zijn vanuit deze basisprincipes ontworpen.
De voeding/electronica unit heet de PS Ref2 en deze werd een aantal jaren toegevoegd aan de Stabi Ref, waardoor we het nu over de Stabi Ref2 hebben. Hoewel het plaatje dit niet doet vermoeden; het geheel weegt zo’n 40 kilogram.

.

.

.

Pluto 12A black mkII inclusief toonarm. Nu € 16.000,– (Ex-demo)

Specialty! In nieuwstaat verkerende draaitafel van Pluto audio (€ 15.900,– inclusief alle opties). De gemonteerde toonarm is een nieuwe Acoustical Systems ‘Aguilar’ (€ 7.990,–) en wordt wereldwijd gezien als een van de allerbeste toonarmen.  Het draaiplateau is zowel aan de onderzijde, alsook aan de bovenzijde voorzien van de optionele koperplaat van 0,5 cm.

De Pluto Audio 12A black mk2 heeft de mk1 vervangen. Gebleven is het diamant lager, welke overigens wel verbeterd is. De nieuw ontwikkelde ontkoppelingsvoeten komen nu uit eigen Pluto stal. De vernieuwde motor is volledig ontkoppeld opgehangen in de zwarte motorbehuizing en de optionele dubbele snaar pully drijft de 2 snaren aan.. De motor, voeding, elektronica zijn allen state-of-the-art. Optioneel: Pluto platenpuck.

De geluidsmatige winst van deze ‘full blown Pluto’ is een toename van de dynamiek en kracht en openheid. En wat me verbaasde, is dat de verfijning en eerlijkheid in klankkleur en klankrijkdom aangekomen zijn op het niveau: kan het nòg waarheidsgetrouwer? Overigens is het ook mogelijk om de speler zonder een toonarm te bemachtigen.

.

.

.

Kiseki Blue NS. Nu € 990,– (O)

In prachtige staat verkerende Kiseki Blue MC element. Het onderzoek onder de microscoop bevestigde ons dat hoewel het element bijna 3 jaar dienst achter de rug heeft, dat de staat op 80% beoordeeld mag worden. Dus geschikt voor vele jaren luisterplezier.

.

.

.

Van den Hul: The First interlink. Nu € 100,– (O)

Interlink van Van den Hul, The First in 60 cm.

.

.

.

Sign Audio Technology. Nu € 500,– (O)

Het betreft de Interlink rca/rca in de lengte 2.0 meter

.

.

.

Gold Note phonokabel ‘plus’. € 589,– (Nieuw)

Nieuwe phonokabel als upgrade van de standaard gebruikte phonokabel bij platenspelers van Gold Note. De lengte bedraagt 1,5 meter.

.

.

.

Tellurium Q Black luidsprekerkabel. Nu € 150,–

Het betreft de ‘black’ in 2 meter lengte met banaanpluggen € 150,–
Het betreft de ‘black’ in 3 meter lengte met banaanpluggen € 240,–

.

.

.

Tellurium Q Black. Nu € 180,– (O)

Het betreft de ‘black’ interlink rca/rca in 1 meter lengte.

.

.

.

Sonore interlink black

Sonore AC Audio diverse kabel aanbiedingen (D)

Interlink set XLR / symmetrisch gebalanceerde kabel uit de serie ‘reference’. Lengte 2.5 meter.
Aanbiedingsprijs € 1.000,–

Interlinks RCA uit de serie ‘black’. Lengte 1.25 meter.
Aanbiedingsprijs € 500,–

.

.

.

Prana Wire Cosmos. Nu € 4.000,– (O)

Het betreft een 2 meter lange set luidsprekerkabels met spade aansluitingen; puur zilver. Deze zilveren ribbon luidsprekerkabel van Prana Wire komt uit de Cosmos serie. De geleiders bestaan uit 99,99% puur zilveren ribbon geleiders welke uitlopen in spades. Er zitten dus geen connectors op gemonteerd en dus geen onderbrekingen van de signaalweg. Het is een single wire kabel welke uit 2 lsose kabels bestaat. De + en de – hebben allebei dus hun eigen geleider in hun eigen afscherming en beïnvloeden elkaars klank dus ook niet.

.

.

.

Essential Audio Tools Multiplier stekkerblok. Nu € 290,–

In nieuwstaat verkerend stekkerblok met 5 ingangen. Kan evt verzonden worden.

.

.

.

Van den Hul stekkerblok. € 380,–

Het betreft de ‘Mainstream Power Block’ met een Mainstream snoer van 2 meter lengte.

.

.

.

Nottingham Analogue Armboard. Nu € 180,– (N)

.

.

Avid aandrijfsnaren (N)

Diverse aandrijfsnaren t.b.v. Avid draaitafels:
– Ingenium € 40,–
– Sequel (set van 2 stuks) € 70,–
– Acutus (set van 2 stuks) € 70–

.

.

.

 

Stofkap voor draaitafel. NU € 100,–

Kunststof beschermkap voor uw draaitafel. Afmetingen buitenmaat 42 x 16 x 36 (b x h x d). De kap heeft aan beide zijkanten een opening waar uw handen in passen en aan de achterkant is er een sleuf, voldoende voor eventuele bedradingen.

.

.

.

N = Nieuw, garantie 2 jaar

D = Demo, garantie 1 jaar

O = Occasion in uitstekende staat, garantie 4 weken